VB 2018, G csoport : Panama – Tunézia, Június 28

Labdarúgás,csütörtök, 2018, Június 28, Oroszország 2018 FIFA World Cup, 20:00 

A VB utolsó párbaját a csoportokban Panama és Tunézia zárja csütörtökön este 20 órakor Saransk stadionján. Panama egészen biztosan hogy a verseny leggyengébb csapatai közé tartozik, a történelemben először jutott el a VB-re a góllal a 88. percben azutolsó párbajában Costa-Rica ellen. A csapatban nem játszanak híresebb focisták, a játéksok tobsége nem is játszik híresebb klubban. A labdarúgási lehetőségeiről szól az is, hogy az előkészítőben Svájctól 6:0 vereséget szenvedtek és például a vereségük Norvégiával, amely csapata jlenleg egészen átlagos. Panama a csoportjában a legutolsó, hiszen nem szerzett egy pontot sem, a gólaránya 1:9, ezt az 1 gólt Felipe Baloy szerezte az  Anglia elleni párbajban a 78. percben. Panama teljesítette a feladatát, gólt szerzett a világbajnokságon, nem is olyan akármilyen csapattal, hanem Angliával. Panama tehát már nem juthat el sehová, nyugodt környezetben öszpontosíthat arra, hogy cserezzen még egy gólt, ami bónusz lenne a rajongói számára.

Tunézia sem játszik káprázatos labdarúgást, sok –sok hibája van a védelemben, de egy kicsit másképen állnak a labdarúgáshoz, mint Panama játékosai. Minden csapat szeretne győzelemmel búcsúzkodni a világbajnokságtól. Tunézia játéka jobban van szervezve, több játékosa van az európai versenyekben. Az olyan játékosok, mint Khazri, Benalouane, Skhiri vagy Slit képesek kiharcolni Tunézia számára legalább az utolsó párbajban a csoportban győzelmet. Az utolsó párbajukban a belgáktól 5:2 vereséget szenvedtek. A belgák ebben apárbajban már a 6. percben kellemetlenek voltak, jött az 1. gól. Hazard büntetőből rúgta a gólt. Nemsokára 10 perc múlva Lukaku szerezte a 2. gólt. Két perc múlva bronn fejessel tolta a labdát a kapuba, 2:1 , majd Lukaku 3:1 javított. A második félidőben fokozatosan jött a 4:1 Hazard közreműködésével, majd 5:1 Batshuay, és végül 5:2 Khazri.

Tunézia győzni fog szerintem, mégis csak jobb csapat, motivációja ugyan nincsen, ha nem számoljuk azt, hogy szégyen is lenne egy kicsit Tunézia számára vereséget szenvedni Panamától. Lehetséges még arra is fogadni, hogy mindkét csapat gólt szerez, de ezt én egy kicsit kockázatosnak tartom.

A  mi tippünk: Tunézia győzelme – a legjobb oddsok a Sportingbet fogadóirodánál 1,90

more: http://apostador.info

 

VB 2018, G csoport : Panama – Tunézia, Június 28 5.00/5 (100.00%) 1 vote