VB 2018, H csoport : Szenegál – Kolumbia, Június 28

Labdarúgás,csütörtök, 2018, Június 28, Oroszország 2018 FIFA World Cup, 16:00

A H csoport párbajait szintén 16 órakkor, de a Szamarai stadionon Szenegál foytatja Kolumbia ellen. Szenegál mindkét mérkőzésében a VB-én produktív támadást mutatott, Japán és Lengyelország ellen is 2 gólt szerzett. Jó támadással, de hibákkal a védelemben  Japán ellen, amit az erős Kolumbia kihasználhatna. Az első gól már a 11. percben jött Sadio Mane-től. Takaši Inui egyenlített a 34. percben egy jól sikerült lövéssel. Az afrikai csapat ismét vezetésbe került  a 71. percben Moussa Wague, de 7 perc-el ezután a japán pontot Keisuke Honda biztosította a csapatának. Ez a játékos lett a történelemben a legjobb ázsiai gólszerző a VB-én, 4 gólt szerzett 9 párbajban. A tovább jutáshoz elég nekik 1 pontot szerezni, úgy, mint Japánnak is. Ez a párbaj szép, látványos volt, Szenegál csapatában még Niang keltett érdeklődést, ugyanis ez a játékos készítette észrevétlenül a labdát a második gólhoz. Egészében ez egy kiegyensúlyozott párbaj volt.

Kolumbia megnyerhette volna az első párbaját, ha nem lett volna a szerencsétlen piros lap a 3. percben. Nehéz a párbajt 10 játékossal lejátszani. De még így is nyomást gyakoroltak a Japánokra, és nem sok hiányzott a győzelemhez. Kolumbia legénysége jobb minőségű, mint Szenegal legénysége, Falcao, Quardado. Ezek nemzetközileg jelentős játékosok.Na és a rajongók, Kolumbia rajongóiból van itt majdnem  a legtöbb Oroszországban. A párbajában lengyelországgal 3:0 győzelmet szerzett. Az első félidőben már egy pontos fejessel Yerry Mina szerezte az első gólt. A szünet után Falcao és Juan Cuadrado szereztek gólokat. Két gólpasszt James Rodriguez szerzett. A lengyelek így egy gólhoz sem jutottak el, nem segített nekik Lewandowski sem. Így Lengyelország pont nélkül maradt és utazik haza, a VB-ét befejezte az alapcsoportban.

Elégé egyértelmű, hogy a győztes kolumbia lesz, a párbajában Lengyelország ellen megmutatta, hogy hogyan kell focizni. A csapat elégedett volt a játékával, végre a balszerencse is megszünt. Mindent beleadnak a játékba, hogy ne végezzenek az alapcsoportban. Kolumbia gólokat fog szerezni, és ez győzelmet jelent a számára.

A  mi tippünk: Kolumbia győzelme – a legjobb oddsok az Sportingbet fogadóirodánál 1,93

read more: Bet365 bono

 

VB 2018, H csoport : Szenegál – Kolumbia, Június 28 5.00/5 (100.00%) 2 votes