VB 2018, nedyeddöntő : Brazília – Belgium, Július 06

Labdarúgás, péntek, 2018, Július 06, Oroszország 2018 FIFA World Cup, 20:00

Már a negyeddöntőbem áll egymással szembe a verseny két nagy favorita, Brazília és Belgium. Egyáltalán nem tudnám tippelni, hogy melyik csapat lesz a győztes, de ami majdnek hoyg csak biztos, hogy gólok lesznek. Szerintem legalább 2 gólt látunk majd, mert mindkét csapat óriási támadó erővel rendelkezik, ezt látni lehetett már az előző párbajokban is, amelyeket ez a két csapat játszott. Sőt, Belgium párbajaiban átlagban 4 gól is esett. Brazília minden párbajában 2 gól esett, így volt ez a nyolcaddöntárbajban is, amikor Mexikóval a brazilok 2:0 arányban győztek, megérdemelten. Minden fontos dplogról Neymar gondoskodott, egy gólt ő is szerzett, a mésikra Firmin-nek passzolt, aki még csak abban az időben 2 perce állt a pályán. A párbaj másképen nyugodt hangulatban zajlott le, nem kellett a braziloknak nagyon megdolgozni. Annyit játszanak, amennyi szükséges, párbajtól párbajig emelik a szintet, a játékosok minősége hihetetlen.

A második nyolcaddöntő, ezt csak az erős nézők nézhették végég. Legalább is akkor, ha Belgiumra fogadtak, azt a fogadást majdnem mindenki megtette. A belgák csak-csak hogy győzni tudtak. Még 25 percel a vége előtt a harcias japánokkal 0:2 arányban veszítettek. Ebben az időben már a belgákban majdnem senki sem bízott, de jött egy tökéletes fordulat, egy kicsit talán sajnáltamis a japánokat, de a sportban ez már csak így van. A belgák döntő gólja csak a 94. percben esett az egészen utolsó támadásból. A fordulaton a legjobban Fellaini és Chadli dolgoztak meg, ezek szerezték az egyenlítő és döntő gólt. A  védelemben jól játszanak Kompany és Veertonghen, a veszély Belgiumtól Fellanitól és Romelu Lukakutól fog származni. Nem gondolnám, hogy Belgium teljesen esélytelen ebben a párbajban. Már többen is azt mondták, hogy Belgium a világbajnokság fekete lova. Sokat múlik azon, hogy ki fogja szerezni az első gólt.

Nagy kár, hogy éppen ez a két csapat találkozik már a negyeddöntőben, de semmit sem tehetünk ez ellen. Mivel a győztesre nehéz fogadni, tegyünk fogadást a gólok számára, legalább 1,5 gól esik a párbajban.

A  mi tippünk: legalább 1,5  gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,30

 

VB 2018, nedyeddöntő : Brazília – Belgium, Július 06 5.00/5 (100.00%) 1 vote