VB 2018, nedyeddöntő : Oroszország – Horvátország, Július 07

Labdarúgás, szombat, 2018, Július 07, Oroszország 2018 FIFA World Cup, 20:00 

Bejutni a legjobb 4 közé szeretne Oroszország is Horvátországgal. DE szerintem Oroszország már erre nem lesz képes. Az alapcsoportban ugyan kétszer is győzni tuott, de gyengébb egységek ellen. Már az erős Uruguay ellen nem volt elég erejük. Ugyan a nyolcaddöntőben kiselejtezték Spanyolországot, amely nagy nyomást fejlesztett az egész párbaj folyamán, de nem volt képes receptet találni a védelmükre és büntetőrúgásokban estek ki velük. A spanyolok azonban már a második párbajuktól szörnyen játszottak, semmi aktivitás, hiányzott az átgondolt taktika. Amikor nem is voltak vezetésben, csak egymásnak passzolgatták a labdát a salyát felükön, az ellenfélre nem gyakoroltak nyomást. Már a csoportokban is megkínlódtak, például Iránnal és Marokkóval. Senki sem várta, hogy az oroszokkal kiesnek, de megtörtént. De az oroszok nem mutattak a párbajban semmi különoset. Az egyenlítő gólt gyakorlatilag Pique ajándékozta nekik.

Horvátország itt a VB-én eddig megmutatta a nagy erejét. Egyértelműen boldogultak a csoportban. A nyolcaddöntőben nagy párbajt játszottak Dániával, amelyet csak egy nagy csata utánselejteztek ki büntetőrúgásokkal. Horvátország kiválóan rakta össze a csapatát, úgy gondolom, hogy Oroszországnak már a szerencséje befejeződhetne. Horvátország éhes a sikerre, Modrič csapata a legjobb formájában van az életükben. A párbajban Dániával ugyan volt egy kicsi szerencséje is, ezért bízok benne, hogy már nem szeretnék megismételni a büntetőrúgásokat és igyekezni fognak győzni rendes játékidőben. Ha összehasonlítom a horvátok és spanyolok játékít, a horvátok egészen más stílusban játszanak. Jobban támadó, egyszerűbb, közvetlen támadásokkal, ez érvénys lehetne Oroszországra. A minőség a horvátok oldalán áll, az oroszoknak már nem nagyon segít a becsületes védelem sem, de talán a hazai köryezet sem, a horvátok megérdemelnék a győzelmet.

Bár egy ilyen versenyen bármi megtörténhet, ebben a párbajban azért merem mondani, hogy Horvátország lesz a győztes, és talán a gólok számára is érdemes lehetne fogadni, szerintem legalább 1,5 gólt szerez akét csapat.

A  mi tippünk: Horvátország győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,25

 

VB 2018, nedyeddöntő : Oroszország – Horvátország, Július 07 5.00/5 (100.00%) 1 vote