VB 2018, nedyeddöntő : Uruguay – Franciaország, Július 06

Labdarúgás, péntek, 2018, Július 06, Oroszország 2018 FIFA World Cup, 16:00

Uruguay a csoportjában a VB-én megnyerte mind a három párbaját. És még ehez nem is kapott gólt. De az is igaz, hogy a csoportjában Egyiptom, Szaúd Arábia és Oroszország voltak, ami jóval könnyebb csoport, mint sok más, és csak Portugália vizsgálta meg a délamerikaiak védelmét. A támadásban két uruguayi sztár van Luis Suarez és Edison Cavani, ez a két játékos Uruguay 7 góljából ötöt szedtek össze. Portugália ellen nagyon sikeres volt Cavani, miután Suarez társa passzolta neki a labdát. Suarez igazán rendkívüli párbajt játszott le, a csapatának nagyon érvényes volt. A szünet után Pepe a fejével egyenlített, de ezután ismét Edison Cavani volt az, aki a saját oldalára húzta a vezetést. A portugálok nagyon szerettek volna egyenlíteni, nyomták a játékot, de ez már nem sikerült nekik. Ebben a párbajban még az is érdekes volt, hogy az egyetlen sárga lapot Ronaldo kapta, ezt is már csak a hosszabbításban. A portugáloknál a párbaj 61% -nál tartották a labdát, de ez nem segített nekik.

Franciaország ugyan a VB-én a csoportjában ez elvárt helyen helyezkedett el, de mégsem volt ez séta a rózsaás kertben. Elsősorban a támadás maradt egy kicsit le. A neveknek, mint Mbappe, Griezmann, Dembele vagy Giroud meg van a minősége, és csak a nyolcaddöntőben mutatkozott meg, hogy tulajdonképpen mit tudnak. A szoros győzelmei 2:1 Ausztráliaával és 1:0 Peruval bebiztosították neki a tovább jutást, így az utolsó párbajban Dániával elég volt neki a döntetlen is. Franciaország védelme ugyan csak 1 gólt kapott a csoportban, de az ellenfelei messziről sem voltak olyan minőségűek, mint Argentina, aki ugyan a VB-én kínlódott, de mégis a nyolcadöntőben három gólt is szerzett. Tehát Franciaország védelme nem káprázatos, de a támadása jó fényben mutatkozott gyönyörű gólokkal.

Fogadjunk a gólok számára, a párbajban 2, vagy több gól esik. Ha csak 2 gól lesz, akkor a tét vissza jár, ha több, nyertünk, erre magas a valószínűség, mert ha az egyik csapat gólt szerez, a másik szeretne legalább egyenlíteni, és később vezetésbe is jutni. Uruguay inkább védeni fog, Franciaország pedig támadó stílust játszik. Ezért szerintem a gólokból 3 is lesz.

A  mi tippünk: legalább 2  gól esik a párbajban  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,92

 

VB 2018, nedyeddöntő : Uruguay – Franciaország, Július 06 5.00/5 (100.00%) 1 vote