VB 2018, nyolcaddöntő : Belgium – Japán, Július 02

Labdarúgás, hétfő, 2018, Július 02, Oroszország 2018 FIFA World Cup, 20:00 

Összefoglalva, Belgium 3 mérkőzésben 3 győzelmet, benne 9 pontot szerzett. A belga játékosok a világ legjobb klubjaiban játszanak kulcsfontosságú szerepekben, és jelenleg vannak az életük legjobb formájában. Így például Kevin De Bruyne, aki szinte bármiből tud teremteni gólhelyzetet, Eden Hazard, a kiváló lövész a tizenhatos mögül, de a személyi párbajokban is, Mertens, az idén kiválóan játszó Napoli-ból, apró, ügyes a labdával, tehnikailag edzett és gyors játékos és az élen Romelu Lukaku. Nagyon jó öszhangban játszanak, magas önbecsléssel.Maga az edző is csak szépen beszélt a csapatáról hogy öröm nézni, ahogyan játszanak. Söt, a B változazzal győzni tudtak Anglia B változatával, ami szintén besegített nekik a jólléthez. Az utolsó párbajban a belga sztárok pihenhettek, így erre a párbajra százszázallékosan fel lesznek készülve. Úgy gondolom, hogy aki látta a belga játékosokat játszani az idei VB-én, egyetért velem, hogy talán a legszebb focit játszák, és ami fontos, a hatékonyságuk is magas, a gólok esnek, mint az eső. A belga kapuban a világ legjobb kapusa áll, Thibault Cortouis Chelseaból.

A japánok főleg azért jutottak tovább, hogy Kolumbiát verték meg. De itt fontos megjegyezni, hogy Kolumbia majdnem az elejétől csak 10 emberrel játszott. Így a játékuk kiegyensúlyozott volt. Japán nem rendelkezik nagyon híres nevekkel, mindenesetre egészében jó, öszhangban játszó csapata van, amely tud harcolni és már van tapasztalata is. De bele kell nyugodnia, hogy ebben a párbajban a belgák lesznek a kiemelt csapat, és ellent kell nekik állnia az „arany generációnak”, akik az idén megállíthatatlanok és a siker után a belgákra Brazília fog várni.

Várható, hogy a belgák több gólt is szereznek, a japánok akarva-akaratlanul nyíltabban játszanak majd a vége felé, és ez lesz a jel a belgák számára. Étvággyal fognak gólokat szerezni, élvezni fogják a párbajt. Belgium már az első félidőben szerintem vezetésbe jut és ezután a párbaj nyugodtabb tempóban folytatódik. Nem is nagyon szükséges gondolkodni a győztesen, még elégé tisztességes szorzóval lehet Belgium győzelmére fogadni.

A  mi tippünk: Belgium győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,42

more: Bet365 bonos

 

VB 2018, nyolcaddöntő : Belgium – Japán, Július 02 5.00/5 (100.00%) 1 vote