VB 2018, nyolcaddöntő : Brazília – Mexikó, Július 02

Labdarúgás, hétfő, 2018, Július 02, Oroszország 2018 FIFA World Cup, 16:00 

Brazília maegynerte a csapatát, de csak az utolsó csoport párbajában mutatta meg Szerbia ellen, hogy miért tartják az egyik legnagyobb jelöltjénem a világbajnoki címre.Brazília 2:0 nyerte meg ezt a párbajt, és ezekből a gólokból még sokkal többet is adhatott volna. Végül a híres Neymar is jobb fényben mutatkozitt, mint az előző párbajokban, és ha még fog javulni a játéka, az egész csapatnak ebből lesz haszna. Brazília az első párbajában Svájcal csak 1:1 döntetlent játszott, Costa-Ricát 2:0 verte meg, szintén, mint Szerbiát. Neymar azonnal a sérülése után jó formába jutott. A brazil válogatott már 14 párbajban van vereség nélkül, 8 párbajban csak 1 gólt kapott. Neymar , Coutinho , Gabriel Jesus, ezek olyan játékosok, amelyekre csak nehezen lehet vigyázni, Brazília a párbaján kívül Svájc ellen nagyon jól játszott, és sokan azt gondolják, hogy éppen ez a csapat nyerhetné meg a VB-ét. De Neymar azért jobban játszhatna csoport játékot az egész csapat javára.

Egészen ellenkezőleg, mint Brazília és Neymar Mexikó csapata áll, aki a bajnoságot nagyon jól kezdte egy kiváló játékkal Németország ellen. Ebben a mérkőzésben végül Mexikó megverte Németországot 1:0 arányban, és igazán kiválóan jtszott, majdnem hogy csak már a döntőben látták a csapatot, de következtek a további párbajok, és ezek már nem voltak olyan híresek. A 2:1 győzelmükre Dél-Koreával nagyon megdolgoztak, és végül Svédországtól 0:3 vereség. Végül Mexikó köszönetet mondhat Dél-Koreának, mert azutolsó párbajukat Németországgal megnyerték, így ők biztosították Mexikónak a tovább jutását. De igazság szerint, amit Németország bemutatott az utolsó párbajában, talán még gyengébb csapat is győzni tudott volna, egy ilyen gyenge Németországot már évtizedek óta nem láthattunk.

De vissza a nyolcaddöntőre. Most már nem babra megy a játék, nem lesz a csapatok számára lehetséges a javítás, mint a csoportban. Sőt, minden párbaj más lesz, így el kell felejteni a kiváló brazil játékot az utolsó meccsen, mint a siralmas játékra a mexikóiak oldaláról, de bárhogyan is gondolkodik az ember, csak Brazília győzelme az, ami az eszünkbe jut. De, természetesen, ez labdarúgás, és itt a meglepetésekből soha nem elég. Ha Neymar igazán minden erejéből játszani fog, valaki csak csatlakozik kozzá, ebből Brazília győzelmet hozhatna ki.

A  mi tippünk: Brazília győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,55

read more: http://e-apuestasdesportivas.com

VB 2018, nyolcaddöntő : Brazília – Mexikó, Július 02 5.00/5 (100.00%) 1 vote