VB 2018, nyolcaddöntő : Franciaország – Argentína, Június 30

Labdarúgás, szombat, 2018, Június 30, Oroszország 2018 FIFA World Cup, 16:00

Franciaország ugyan megnyerte a „C” csoportját, de a teljesítményai nem voltak nagyon káprázatosak.  Alőször csak nagy nehezen nyerte meg a párbaját 2:1 arányban Ausztráliával, ezután legyőzte a dühösen harcoló Perut 1:0 arányban. A harmadik párbajban osztoszkodott Dániával a várt 1-1 ponttal, így mindkét csapat elégedett volt és bebiztosította magának a tovább jutást a következő harcokba. De ez a párbaj egyáltalán nem volt szép, sőt, siralmas volt. Igazán nem lehetett nézni a meccset. Franciaország és Dánia lejátszották a verseny első gólnélküli mérkőzést.

Argentinának, ellenkezőleg, aggódnia kellett egészen a legutolsó percig a párbajban a csoportokban Nigériával. Végül mégis Argentina megbírkózott néhány percel a párbaj befejezése előtt és az imádott és ugyanakkor átkozott Diego Maradona a nézőtéren egy kicsit elsírhatta magát. Így az összes argentin rajongó mély lélegzetet vehetett, mert ez igazán nem a gyengébb emberek számára volt szánva ez a párbaj. Argentina vezetésben volt egy szép Leo messi akció után, aki végre bemutatkozott ezen a versenyen, majd még Messi kapufát talált közvetlen rúgásból, de ez volt minden hosszú időre az argentin csapat részéről. A második félidő elején Nigéria egyenlített büntetőrúgásból, plusz következő talán két nagy akciója is volt. És ez lett a döntő, Nigéria már ne szerzett gólt és néhány percel a vége előtt Argentina szószerint benyomta a labdát az ellenfél kapujába. Argentina az első két párbajában kínos volt. Ugyanis 1:1 eredményt ért el Izlandal, 0:3 vereséget Horvátországgal. Bár 2:1 arányban győzött Nigériával, látni, hogy a csapatban nem minden úgy működik, ahogyan kellene. Ha Messi nem talál ki valamit, senki sem nem helyettesíti őt ebben a pályán.

Ugyan Franciaország sem nem mutat káprázatos teljesítményeket, de nem hiszem, hogy rendes játékidőben Argentinával vereséget szenvedne. Argentina ez Messi, és sokáig-sokáig senki más. És még Messi sem nem nyújt olyan teljesítményeket, mint máskor. Ha jó napja van, nem is szükséges neki senki más és el tudja dönteni a párbajokat, nem nagy szüksége van más focistára. Ha Franciaország megőrzi Messit, akkor nem szabadna neki vereséget szenevedni. Főleg, ha az argentin védelem nem sokat ér.

A  mi tippünk: Franciaország nem szenved vereséget dupla esélyben – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,33

more: bet365 apuestas desportivas

 

VB 2018, nyolcaddöntő : Franciaország – Argentína, Június 30 5.00/5 (100.00%) 1 vote