VB 2018, nyolcaddöntő : Kolumbia – Anglia, Július 03

Labdarúgás, kedd, 2018, Július 03, Oroszország 2018 FIFA World Cup, 20:00

A csoportjában nem a legjobban kezdte a bajnokságot, az alábecsült Japánnal szenvedett vereséget 1:2 arányban. De fontos megemlíteni, ahogyan már ezt más elemzéseimben is megírtam, Kolumbia majdnem a párbaj elejétől 10 emberrel játszott. És ennek ellenére képes volt ellenállni és gólt is szerezni. A következő párbajában Lengyelországot semmisítette meg 3:0 arányban. Ebben a párbajban a harciasságát és bátorságát mutatták meg. Semmit sem hagytak a véletlenre és anehéz párbaj után ünnepeltéka sikert. De hogy tovább juthassanak a csoportból, Szenegál ellen győznie kellett. Az afrikai csapat nagyon kemény játékkal jött az ellenfeléhez, ez a kolumbiaiaknak nagy problémákat okozott. Deez a játék, amelyet akkor Szenegál mutatott, minden résztvevőnek gondokat okozott volna a VB-én. A bírák túl kemény játékot engedtek meg az afrikai csapatnak. De még így is a végén Kolumbia örült az 1:0 győzelemnek, és bár az első párbajban vereséget szenvedtek, a csoportban az első helyen végeztek.

Az angolok a csoportjukban nem izzadta annyit, mint a legközelebbi ellenfele. Az egyetlen nehezebb párbaja az elsárbaja volt Tunézia ellen. Az angolok itt hosszadalmasan kínlódtak, és csak a hosszabbításban szerezték meg a győzelmet. Ezután jött a párbajuk a gyenge Panama ellen, itt 6:1 győzelmet szereztek, majd a barátsági találkozó a B csapata belgium B csapata ellen. Ebben az angolok nem sokat mutattak, sőt, egészen szépen kikaphattak volna. Anglia csapata az idén kiváló, szeretné megszerezni a VB címet, erről beszélnek az újságírók, rajongók, de a játékosok is. A csoportjukban simán átmentek, csak 1 vereségük volt Belgium ellen, aki azonban a VB-én hihetetlenül játszik. A támadásban ott van Kane, aki kiváló formában van, a Premier League második legjobb gólszerzője volt, majd segítenek neki Rashford vagy Vardy.

Ismét egy nehéz választás előtt állunk, mivel a mérkőzés végződhet Kolumbia győzelmével is, erre kiváló szorzók vannak, egy alacsonyabb téttel lehetne ezt is fogadni, majd a magabiztos  Anglia is győzhetne, de a döntetlen sem nem lehetetlen. Ezért inkáb arra fogadok, hogy mindkét csapat gólt szerez,mert erre meg vannak a lehetőségek és az adottságok mindkét csapatnál.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,25

more: Bet365 Spain

 

VB 2018, nyolcaddöntő : Kolumbia – Anglia, Július 03 5.00/5 (100.00%) 1 vote