VB 2018, nyolcaddöntő : Spanyolország – Oroszország, Július 01

Labdarúgás, vasárnap, 2018, Július 01, Oroszország 2018 FIFA World Cup, 16:00 

Spanyolország eddig nem mutatott extra kiváló labdarúgást, az első helyre a csoportban elég volt neki csupán 5 pont 1 győzelemért és két döntetlenért. Spanyolország egy párbajt kiválóan játszott le és két másikat nagyon átlagosan. Paradox módon a kiváló párbaját nem is húzta el a győzelemig, csak döntetlent szerzett Portugáliával. Ez volt a legjobb párbaj az egész eddigi világbajnokságon Oroszországban, és a végső 3:3 döntetlen mindkét csapat elégedetségéhez vezetett. Ez egy igazán szép, látvanyos fotbal volt. Így Spanyolországnak két arca is van. Igen, megnyerte a csoportot, de a csoportjában a legtöbb gólt is kapta. Még Marokkó, vagy Irán is kevesebb gólt kaptak. A csoporrtját csak hála a több szerzett gólnak tudta megnyerni. Azonos volt a pontszáma, mint Portugáliának, a kölcsönös párbajuk döntetlen volt, azonos volt a külömbség a kókülömbségben is, de döntött a több szerzett gólok száma Spanyolország első helyéről.

Az oroszok az első két párbajukat teljesen kiválóan játszották le. Szaúd Arábiát 5:0 arányban verték meg, ezután 3:1 vereséget okoztak Egyiptomnak is. A harmadik párbaja már nem sikerült nagyon, mert itt volt a vereségük Uruguay ellen 0:3 arányban. Uruguay gyorsan 2:0 vezetésbe jutott, és amikor a 36. percben jött a büntetés az orosz játéksnak, ekkor már el volt döntve a párbaj. Így Oroszország minden párbajában a csoportban legalább 3 gól esett. Söt, átlagban ez 4 gól volt egy párbajra. Így Oroszországról is elmondható, ami Spanyolországról, elül jó csapat, hátul nem nagyon. De igaz, hogy a selejtező párbajokat elejinte legalább is óvatosabban játszák. De amikor az első gól meg van, akkor már nincsen mire várni.

A fogadásra két jó tippem is van. Legalább két gólt szerez a két csapat, erre a lehetőségre elégé jó szorzók vannak kiírva, majd fogadhatunk a spanyolok győzelmére szintén tisztességes szorzóval. Nem hiszem, hogy az oroszok nézve a játék stílusára meg tudná védeni a nullás eredményt, és nem hiszem, hogy a spanyolok számára probléma lenne gólt szerezni az oroszok ellen. Lehetséges, hogy mindkét csapat gólt szerez, de ez a spanyolok számára nem okoz problémát.

A  mi tippünk: Spanyolország győzelme – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 1,62

more: Bet365 Espana

 

VB 2018, nyolcaddöntő : Spanyolország – Oroszország, Július 01 5.00/5 (100.00%) 1 vote