VB 2018, nyolcaddöntő : Svédország – Svájc, Július 03

Labdarúgás, kedd, 2018, Július 03, Oroszország 2018 FIFA World Cup, 16:00 

Svédország tehát megnyerte az F csoportot, bár Németországgal 1:2 arányban vereséget szenvedett, amely a csoportban az utolsó helyen végzett. Ez csak a véletlen, de haggyuk. Mindenesetre a svédek legjobb teljesítményét a párbajba  Mexikó ellen mutatták. Az ellenfelét 3:0 arányban semmisítették meg és egyértelműen a svéd csapat volt a jobb. Majdnem minden svéd játékos jó termetű, és az ilyen fiúk nem ugranak oldalt akármi elől. Ilyen legénység ellen nehéz játszani. Még ezelőtt Svédország Dél-Korea ellen játszott ezt a párbajt 1:0 arányban nyerték meg. De ez már nem volt olyan nagy dicsőség. A svéd labdarúgás itt a bajnokságon egészen agreszív stílusú, a formájuk emelkedik a verseny során. A játékosai nagyon megdolgoznak, minden csatába bele adnak mindent, nagyon ügyesek a labdával a levegőben, ez egy nagy előnyük. Nehéz eljutni a svédek kapujáig, nagyon jól tudnak védeni. És nem beszélve a gyors ellentámadásairól.

Svájc az E csoportban a második helyen végzett, ehez elég volt nekik a döntetlen Costa-Rica ellen 2:2 arányban az utolsó párbajban. Sőt, itt megengedhette volna magának a vereséget is, mert a párhuzamosan játszott mérkőzésben Brazília megverte Szerbiát. Svájc a tovább jutását kiharcolta már az első párbajaiban, 1:1 döntetlen Braziliával, 2:1 gtxőzelme Szerbiával. A svájci védelem nem nagyon erős, mert nem sok mindent mutatott, 4 gólt kaptak 3 párbajban. Minden párbajban átlagban több, mint 1 gólt. Sok volt a gondjuk a párbajban Szerbia ellen, amely döntő lett végül számukra, a bírák is besegítettek nekik, ennélkül vereség is lehetett volna a végén. A párbaj vége felé Svájc egy gyors ellentámadásból szerzett gólt. Meg kell hagyni azért, hogy minden csapatnak a csoportban tudtak gólt adni, még Braziliának is. Ezért nem érdemes alábecsülni a csapatot. Ha problémája vam, akkor ez a védelemben van, ennek a bizonyítéka 2 gól Costa-Rica ellen.

A párbaj jobban vagy kevésbé kiegyensúlyozott lesz, attól is függ, hogy kinek lesz több szerencséje, egészen nyugottan döntetlennel is végződhet a meccs. Ezért inkább jobban tetszik a fogadás arra, hogy mindkét csapat gólt szerez.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,27

read more: Bet365 apuestas

 

VB 2018, nyolcaddöntő : Svédország – Svájc, Július 03 5.00/5 (100.00%) 1 vote