VB 2018, nyolcaddöntő : Uruguay – Portugália, Június 30

Labdarúgás, szombat, 2018, Június 30, Oroszország 2018 FIFA World Cup, 20:00

Bevallom, Portugália a világbajnokságon egy kicsit meglepett. Vártam, hogy a gólokra egy kicsit jobban megdolgoznak. Természetes, Irán ellen csak 1:1 döntetlen volt, de úgy gondolom, hogy ehez volt szánva a taktika is, 1:0 vezetéssel elsősorban nyugodtan játszani és a legroszabb esetben megszerezni 1 pontot. Most, a nyolcaddöntőben egészen más lelkesedést láthatunk majd. A múlt párbajban nagyon jó fényben mutatkozott Cristiano Ronaldo, de nem volt ez az ő párbaja. Elsősorban a fegyelmet kell javítani a portugáloknak, másképen problémáik lehetnek. Jó átmenetük van a támadásra és a végén nagyon veszélyesek. Ez az oka annak is, hogy miért hiszek jobban a portugáloknak. Nem beszélve arról, hogy a csapatukban van a kiváló Adrien Silva és Quaresma.

Uruguay nem lesz könnyű ellenfél. De ez lehetséges azért van így, hogy nagyobb ellenállást vártam a házigazdától az utolsó párbajban. Uruguay nagyon jól játszott főként az első félidőben, a másodikban inkább igyekezett öszpontosítani arra, hogy  nyugalomban fejezze be a mérkőzést. Vitathatatlan szerepe van Suareznek, Cavaninak, ezek főként a támadási akciókba kergetik a csapatot tovább. Számomra ezek a legjobb játékosok Uruguay csapatában  a pályán. Uruguay a világbajnokságon 5 gólt szerzett és uralta a csoportját, de vigyázat, nem kapott a versenyne egy gólt sem. De másrészt egy igazi ellenfelet csak most kapnak. Minden tisztelettel, Egyiptom, vagy Szaúd Arábia nem méltő ellenfelek egy olyan csapat számára, mint Uruguay.

Portugália játékosai ebben apárbajban okozhatnának gólokat, főleg a gyengébb védelmükben, amely töbször is égett a B csoportban. Azért a támadásban ott van Ronaldo, vele pedig lesz dolguk Uruguay játékosainak. Ahogyan megírtam, az afrikai csapat eddig nem kapott gólt, de nem is nagyon volt kitől, de a legjobban védő csapat is néha-néha kap gólt, most ez bekövetkezhetne. Az uruguayi támadásban is vanna iváló játékosok, mint Suarez és Cavani, ezeknek is meg kellene bírkózni Portugália védelmével, annál inkább, hogy Irán játékosai is áttörték a védelmüket. Szerintem ebben a párbajban minden csapat igyekezni fog támadni, így kevesebbet védeni, és végül gólt szerezni is. Mindkét csapat gólt szerez, meg vannak ehez a jó körülmények.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 2,25

read more Bet 365 Espana

 

VB 2018, nyolcaddöntő : Uruguay – Portugália, Június 30 5.00/5 (100.00%) 1 vote