Vidám és tizenhét éves Krejci. A kvalifikációra jelölt kosárlabda játékosok

A válogatás a 24 nevei hiányzó négy játékos a szeptemberi Európa-bajnokságon, míg a lehetőséget, hogy harcolni a jelölést csak tizenhét tehetség Vít Krejci Zaragoza.

Abban a pillanatban úgy tűnik, hogy Vesely képes lesz csapat segít, de menedzsment ábrázolás ellenére a cseh csillag már úgy döntött, hogy a jelölési arra az esetre, hogy az utolsó pillanatban volt egy megállapodás a FIBA ​​és az Euroliga és a játékosok megjelent. “Még nem tudok semmilyen Euroleague játékosról, akivel játszhatott. De mi nem akarjuk, hogy teljesen bezárja az ajtót, „mondta a menedzser Michal zokogni képviselete.

” Azt javasolta, hogy a Fenerbahce Honzával tudnánk kapcsolódni a mérkőzés Finnországban. Logisztikai szempontból lehetett volna, és ezt a körülményeket is szeretnénk.Most egyre tartalékba Zaragoza és felkeltette a cserkészek az NBA.

„Ez az egyik legnagyobb tehetsége cseh kosárlabda és tartozik a hosszú távú tervek,” mondta Ginzburg. “Két héttel ezelőtt visszatért a sebhez, és vissza kellett nyernie erejét. Még nem döntöttük el, hogy lesz-e a végső jelölés. De nagy szerepet fog játszani a válogatottban. Ez a neve a jövőben, „mondta.

A 24 benyújtott nevek FIBA ​​Ginzburg kell választani a végleges tizenkét minősítési Izlanddal. Finnország másik tizenkettőt választhat, de csak egy szélesebb jelölésű játékosnak kell lennie.

Rate this post