Category Archives: Fogadás

Felejtsd el a Casillase-t! Itt vagyok, Keylor Navas. A lépteimet Isten irányítja

A nagy madridi derbi csak pár perccel volt előre, és a híres Realnek mindenképpen aggódnia kellett, hogy mindent elvesz. Végül megmentette az embert a gólvonalon.

, aki tavaly jött a Real-be, hogy megpróbálja helyettesíteni a pótolhatatlan Iker Casillase-t.

Egy férfi, aki ellenállt a távozásának ezen a nyáron, mert Real látott egy másik kapust. > A Keylor Navas története bizonyítja, hogy a kiszámíthatatlan labdarúgó sors lehet.

“Nem akarok részegséget szerezni abban, hogy mi volt, jelenléttel éltem.Saját vezető lépések isten „mondta Costa Rica-i kapus, amely nélkül a valós vasárnap este alig tartani a döntetlen 1: 1.

Azt meglepően gyengén teljesítő Cristiano Ronaldo a meccs után jött gratulálok:” Szép munka! „Hero piros kesztyűt kinyújtotta a nyelvét, és lövés a jobb kezét az ég felé.

22 perc, megragadott egy büntetést.

a 92. percben plusz hűvös rajtaütés indult és erőszakos torpedó, hogy repült felé a net.

„nem ez volt a legvonzóbb játék, de nagyra értékeljük szerzett pontot,” mondta Navas, amikor befejezte.

Egy vonzó labdarúgó tényleg másképp néz ki. Atlético és a Real amiben többnyire alatt edző Benitez megint jobban támaszkodott a védekező őszinte.A legtöbb munka volt a bíró Mallenco, ki adta a tíz sárga lapot.

Navas a net úgy érezte, hogy a Real megvan a nap: „Mi volt a játék gondatlanság és a hibákat.” Szerencsére a csapat volt cél Navas, aki augusztus végén szembesült azzal, hogy elhagyta a klubot. Ugyanakkor ismered a történetet. A klub elhatározta, hogy David De Geut vásárolja meg a Manchester United-től (Keyor Navas az ellenkező irányba). De a kereskedelem nem elég kijelölt regiszter éjfélig augusztus 31-én, amely minden sikerült.

„sírtam a boldogságtól, mert nem akartam menni sehova.A Real az én klubom, és Madrid az otthonom – mondta Navas, aki másnap reggel Angliába került.

Ehelyett ő maradt a madridi vezető és csak két lövedék hét liga mérkőzésben, így exkluzív átlag 0,29.

Az atléta varázsló ellen kétszer. Először, amikor Antoine Griezmann élesen felkiáltott a bal oldali botjára: “Megpróbálok dolgozni a büntetéseken, tanulmányozva őket. Isten az én oldalamon volt, és segített nekem, hogy meghozzam a helyes döntést. “Luciano Vietto, aki boldog golyó volt a nyílt gólon. Amikor Atlético képes volt eldönteni a helyszínen, Navas tenyere újra megütött.Bárki, aki látta a Jackson Martinez lövését a neten, de Real portálja balra ugrott, és mentette Real döntetlenné és legyőzhetetlenségéig.

Az USK kosárlabda játékosok további trófeát fognak játszani – az Európai Szuper Kupa

A USK ez lesz a tökéletes alkalom, hogy teszteljék a forma kezdete előtt az Euroliga, amely megnyitja a védelmen október 14. Korábban szombaton, október 10-én 19 órakor a Folimance meghívja az amerikai képviseletet.

A lány gyakornokok edző Natalie Hejkové korábban képzett vegyes összetételű előtt vasárnap, az első erősítés a WNBA Kia Vaughn és Martha Xargayovou Belgium vár premier legjobb USK.

Hejková hagyjuk csak sebesült Sonja Petrovic, egy törött ujját, hogy nem fog játszani körülbelül egy hónap, és Danielle Robinson.Ez történt az amerikai képviselet és a csapat csatlakozik fel a hétvégén.

„Mivel a csapat az első hónapban a készítmény számozott csak hat-nyolc egészséges játékos, van ez a verseny kezelni, mint egy nagy felkészülés a következő szezonra. Tíz játékosnál találkozunk a verseny előtt hétfőn Belgiumban “- mondta Hejková.

„Marta adunk Xargayová csapat vasárnap. Ez egy nagy ígéret számunkra a jövőben. Egy univerzális játékos, aki három helyen játszhat. Szintén tőle ígéretet kiváló védekezés, „mondta.

A játékosok USK megpróbálja megerősíteni a helyzetét az európai is. “Ez az első alkalom az Eurolife kedvencei is. Nem hiszem, hogy még tudtunk róla, mert annyi mérkőzést nem játszottunk.De biztos vagyok benne, hogy a riválisok, hogy ez teljesen egyértelmű a legelső mérkőzés „, mondta kapitány Ilona Burgrová.

“Megpróbáljuk megismételni a szezonalitás sikerét tavaly óta. A Supercup minket e tekintetben megvizsgálja jól, „mondta.

Pražanka Belgiumban lehetőségük lesz arra, hogy meghatározza a forma társaikkal a csoportkörben, ahol majd versenyeznek a hazai görgők Braine és újra még Jekatyerinburg.Az orosz egység az új szezonban ismét, páncél, és elnyerte a legjobb játékos az Európa 2013 Spanyolország Sancho Lyttleovou, amelyek együtt Sandrine Grudaovou Franciaország a lehető legjobb alámetszések pár Európában.

Elődöntő Super Cup fog játszani a cseh bajnok kedden 18:45 elleni hazai egység, ami készül debütált Eurolize és jelentősen erősödött. Amellett, hogy a belga legenda Ann Wautersové nyerte Aline Jagupovovou ukrán nő, aki sütött a júniusi Európa-bajnokságra.

A második elődöntőben megszerzi a Jekatyerinburg Villeneuve d’Ascq. Legyőzte csapat szerdán 18:45 versenyeznek a bronz győztes várja a végső 21:15.

125. A Nagy Pardubice más lesz. Orpheus és Vani nélkül a nyeregben

gondolta, hogy a nyereg ül Nagy herélt Hipo tréfa helyett sérült zsoké Kratochvil. De Josef Vana idősebb hamar rájött, hogy közel 63 év túl nagy hazárdjáték.

„Kimentem a kerékpáros egészen a helyi hegyen Bohuslav és ez engem beteg. Épp most tudtam meg, hogy nincs nagyszerű fizika a Great Pardubice-ban “- mondta nyolcszoros nyertese. „Ha majd a háta mögött az erdőben becsomagolt csak azért, mert így nem mehet tovább, én úr Komarek (lótulajdonosokra) nem tudta nézni a szemébe,” mondta Ványa.

Kereszt ország 6900 méter hat év, és az idősebb lovak, amelyek versengenek a teljes támogatási 5 millió euró, és nézni a lelátók, legalábbis, mint egy edző.Az idei Nagy vonultatja három díj: Nyúl Wella, Zarif és Hipo évődés (amelyre végül hinták Petr Tumára).

A kezdő területen, amely magában foglalja a 22 ló lesz amellett, hogy Ványa találkozzanak más résztvevők a korábbi években . Hármas ló bajnok Orfeusza des Blins Tiumen és élvezi a jól megérdemelt pihenés. Biztonságos, minősítő szakember, meg kell változtatni a verseny előtt a listáról törölni kell. A kulcs az Orphee hiánya; azt jelenti, hogy a harc a hatalomért a 125. Nagy teljesen nyitott.

Egy évvel ezelőtt, a híres öböl váratlanul, amíg az utolsó méter mosott diadalát Al Jaz Joseph Sovka. Ebben az évben azonban, hogy mivel nincs meggyőző teljesítményt, és valószínűleg ezért együtt egy másik herélt Ribelinem (Pavel Kašný) a negyedik legmagasabb a nyerő: 12-1.A legkedveltebb a Rabbit Well (Josef Váňa mladší), amelyen 3 és 1 között lehet.

“A legjobb Zarif lámat látom” – mondta Váňa. A Zarif (Josef Bartoš) kissé magasabb arányban van: 3,5-1. Gracie (Jan Faltejsek) és Klaus (Raffaele Romano), 7-1. A nyúlhát az idén négy futamot ural harmadik képesítés.Zarif vált a győzelem mind a két futam idén május akadályverseny cross country és más képesítések.

Kiváló eredmények azonban ebben a szezonban, és Universe végzett az uralkodó győztes a Great Faltejsek hogy miután Orfeusza kellett választani egy új lovat.

májusában együtt voltak szorosan a második helyen Bevezető sífutó parafa és megnyerte az első időmérő edzés, majd uralta rövidebb augusztus verseny szeptemberben tetején a harmadik helyen végzett a végső minősítő.

Az elmúlt évben egy bronz Klaus , az utóbbi a döntő kvalifikációban, hátrányos lehet a versenyzőben. Olasz Romano, különben kételkedni kiváló zsoké, nevezetesen Pardubice nem versenyzett 2009 óta.Nagy részt kétszer volt a legjobb, hogy tizenötödik.

Ha az érem jött válaszfalak valaki más, mint a fent említett hat ló lenne meglepetés. Alábecsüljük biztosan nem az év a vége előtt, a második Nikas (Mark Stromsky), amely azonban ezt vette csak egy harmadik helyre, és nem volt nagyon jelentős.

Egy érdekes név kezdetét a Pasquini Rouge (Jordan Duchene), akit Franciaország készít Patrice Quinton. Májusban megnyerte a versenyen a Frauenfeld-ben a Crystal Cup-ot, és augusztusban megnyerte a második helyet a francia Le Pertre-ben. Nikas és Pasquini Rouge tartozik együtt Hipo évődés, Kassem (Marcel Novak) és mare Modena (Dusan Andrés) csoportjába lovak esélye 20 1.

Következő nagy Pardubice hétvégén tartott tizenöt növények.A szombati első program kiegészíti a hagyományos sík verseny verseny is akadályokat – nejštědřeji támogatott cégek csípte három arany és kristály kupát 12,35, ill. 10.13

Vasárnap, mielőtt a nagy jön ki többek között a neves Ár Moldva (13,30), Ár Elba (14,55) és a Kis-Nagy Pardubice minikoní (végső között a 6. és 7. futam, nagyjából 15 óra) .

Jegyek Bár az ülésen már eladták, de a rajongók a gyep mindig rengeteg jegy a standon – az ár 190 korona. A ticketportal.cz és a hétvégén a versenypálya belépőjén keresztül vásárolhatják őket online. Egy CD-jegyet a célállomás Pardubice is lehet alkalmazni fél kedvezmény (nem alkalmazható előre).A 140 cm-es gyermekek szabad hozzáféréssel rendelkeznek.