6 tanács, amely nélkül nem boldogul (1. rész)

Az életemben egy csomó jó tanácsot kaptam. A legtöbb esetben sajnos teljesen haszontalanok voltak, mert a szomorú igazság az, hogy ha valamit magam nem próbálok ki, azt nem hiszem. Nem tudom, hogy ez csak az én problémám, vagy más emberek is szenvednek ezzel. De ez nem is olyan fontos. Ezzel csak előkészítem a terepet egy fontos figyelmeztetésnek. Ezen a weboldalon nem talál semmilyen forradalmi tanácsot, amely segítene öt napon belül meggazdagodni. Inkább meglehetősen általános észrevételekről van szó, amellyekre a fogadási karrierje alatt leginkbb ön is rájönne egyszer. Ha ezek tudnak segíteni elkerülni néhány hibát most, annál jobb. Legtöbbjükre fokozatosan maga is rájön. Legalábbis, ha olyan úton megy, mint én.

Határozzon meg egy célt

Egyszer-egyszer meg kell emlékezni, hogy mit szeretne elérni a fogadással. A legtöbb fogadó erre a kérdésreazt válaszolja, hogy pénzt szeretnének keresni. De a célok kitűzésénél sokkal pontossabnak kell lenni. És szintén a földön maradni. A kezdő fogadóknak a véleményem szerint arra kellene törekedni, hogy a nullán maradjanak., tehát hogy a fogadással ne veszítsenek semmi pénzt. Ha elérik ezt a célt, akkor elkezdhetnek gondolni a következő szintre. A tapasztaltabb fogadóknak meg kellene határozni, hogy fogadással pontosan mennyit szeretnének keresni, például három hónap, vagy egy éves időszak során (szándékosan nem írom, hogy havonta, mert a fogadásban a variációk hatása miatt határozottan nem lehet számítani a rendszeres havi fizetésre). A tapasztalt fogadók reális célja legalábbis az elején cca 30 -100 ezer Ft.- /3 hónap alatt. Ez természetesen attól függ, hogy mennyi időt tud szentelni a fogadásra és szintén hogy mennyi pénzt fogad valóban.

Készítsen egy tervet

Bármilyen tevékenység alapjának kellene lenni elkészíteni egy tervet, tehát ha például nem akar csak tévét nézni. A terv megmutatja, milyen módon tud eljutni a céljához. A tervnek tartalmaznia kellene minden részletet, például? Mire fog fogadni, mennyit fog fogadni, milyen gyakran fog fogadni, hol fog fogadni, milyen stratégiát használ a fogadáshoz, és sok más részletet, amelyek sajátosak lesznek minden egyes fogadó számára, én például azt határoztam el nemrégen, hogy mikor és mennyi pénzt veszek ki a számlámról.

A megmaradt 4 tanácsról a következő cikkemben írok, addig is sok szerencsét!