A sportesemények elemzése

Ha a sportfogadással  igazán komolyabban szeretne foglalkozni, biztosan  nem kerüli el az elemzések néhány tíz vagy akár száza , vagy ezre is. Hogyan kellene kinézni az ilyen elemzéseknek a sporteseményekre?

Az első lépés, amelyet a fogadónak meg kell tenni az elemzésénél,  alaposan áttanulmányozni az adott legénysékek statisztikáit. És nem csak a poziciójait a táblázatban és a kölcsönös párbajait, de a jelenlegi formájukat is, a megszerzett gólok számát hazai pályán és idegenben, és így tovább. Bár ez az unalmasabb része az elemzésnek, de a helyes  végső tipphez ez nagyon fontos. Minden fogadó ezen túlmenően idővel megtalálja a megfelelő oldalakat az információk vizsgálására, így egy idő után az elemzésnek ez a része már nem is tart olyan sokáig.

A következő résznek az információknak kell lenni, amelyek elérhetőek a csapatok honlapjain és szociális hálózatán. A klubok itt nyilvántartják az aktuális eseményeket, vagy a játékosai sérüléseit, amelyek természetesen, nagyon fontos információk. A klubokon kívül manapság maguk a játékosoknak is van profiljuk a szociális hálózatokon, akik itt nyilvátartják az újdonságait. Ide is be kell nézni, mert érdekes információk jelenhetnek meg itt is, amelyek befojással lehetnek a következő mérkőzésre.

A fogadó, ha sikeres akar lenni, az elemzésénél igazán a részletekig kell mennie. Ebben az esetben szükséges megállapítani azt is, hogy hány néző jár a hazi párbajokra az adott egységnél és hogy tudnak-e olyan légkört teremteni, amely a játékosokat motiválja a legjobb teljesítményekhez. Elhanyagolni nem lenne szabad azt sem, hogy milyen messzire kell utazni az egységeknek a párbajra,hogy az utazásra kényelmes repülőgépeket használnak, vagy autóbusszal mennek. Milen igényes programjuk volt és hány párbajt játszottak az előző napokban. Vagy elég idejük volt-e az edzésre és regenerációra.

Az utolsó lépésnek kellene meghatározni, hogy a szorzó értéke, amelyet a fogadóirodák  állítottak be, hogy helyes-e. Ennek az elemzésnek a során a fogadó elhatározza, hogy milyen szorzóval hajlandó fogadni az adott eseményre. Ha a szorzó nem felel meg a követelményeinek, akkor ezt az alkalmat el kell kerülnie. Ez természetesen mindenkiin függ, hogy hajlanó-e elfogadni az alacsonyabb szorzót is, mint ahogyan ezt kívánná, mert ez fér be a játék stratégiájába, vagy inkább érdekesebb sporteseményt keres magának jobb szorzóval.

 

A sportesemények elemzése 5.00/5 (100.00%) 2 votes