A veszteségek sorozatával szükséges megbírkózni

Akár tetszik, akár nem, a veszteségek egyszerűen tartoznak a sportfogadáshoz. Azonban ha azt akarjuk, hogy nyereséges fogadók legyünk, meg kell velük bírkózni, és sőt, úgy kezelni, mint tapasztalat forrást a jövőbe. Hogyan tehát megfelelően megbírkózni a veszteségekkel?

Az első pillanatok a sikertelen fogadás után a legroszabbak a fogaó számára. Éppen ebben az időben van a fogadónak a legnagyobb vágya és szüksége gyorsan nullára redukálni a veszteséget, és irracionálisan kezd gondolkozni, mert elárasztják az érzelmek. Ezért azt javasoljuk, hogy legalább fél órát a veszteség után biztosan ne fogadjon következő szelvényt. Segítségére lehetne az a tény is, hogy ne lenne napi célja, hogy mennyit szeretne naponta nyerni. A szerencsejáték eredményeit csak hosszabb idő múlva kell elemezni, általában egy hónap után. Hagyni magának néhány perc, vagy óra szabadot, és minden bizonnyal nem fogadni a következő alkalomra , ez egy tanács, amelyet be kell tartani minden fogadónak, és így feleslegesen nem el követni további hibákat.

Ha a fogadásban hosszú távon sikertelen, helyenvaló megnézni, miért van ez így. Sok fogadó vakon követ egy fogadó stratégiát, és a módosításáról nemis akarnak hallani. Ami nagy kár, a fogadóirodák manapság hihetetlen mennyiségű lehetőséget kínál, és hülyeség lenne ezeket nem kihasználni. Ha tehát nem sikeres a fogadásban a meccs győztesére, akkor próbálja megváltoztatni a stratégiáját, és fogadni a részererdményekre, vagy más hasonló fogadásra, mint például a gólok számára a párbajban, vagy hendikep. A sikeres fogadó devizája a képesség változtatni a fogadási stratégiákat, így minden bizonnyal jó, ha van tartallékban néhány stratégia, amelyeket a válság idejében kipróbálhat.

A pénzügyi veszteség mellett a veszteségek szintén nagy csapás az önbizalmára és a pszichére. Próbálja ki a veszteségek hosszú sorozata után kevesebb párbajra fogadni, vagy párbajokra fogadni alacsonyabb szorzóval, ahol esély a győzelemre magasabb lehet, és Ön visszanyerheti az  elveszített önbizalmát, mert ez is nagyon fontos szerepet játszik a sportfogadásban. Ahogyan ez sok könyvben le van írva, ha nem hisz a saját sikerébe, akkor a siker nem jön. Az egészséges önbecsülés ehez besegít.

Természetesen szükséges nézni a fogadása pénzügyi oldalát is. A veszteségek hosszú sorozata terheli a tőkéjét, és ezekben az időkben sok fogadó határértékekhez irányul, amelyeket egyszerűen nem szabad neki túl lépni. Gyakran ez nem egyszerű, és biztosan ehez erős akarat kell, de kockáztatni nem szabad többet, mint amennyit lehetséges. Úgy mint a sport egységeknél, amelyek nem sikeresek, az Ön veszteségek sorozata is gyorsan véget ér, de ezt az időszakot szükséges túlélni, és hideg fejjel megoldani a problémákat elsősorban minimális veszteségekkel.

A veszteségek sorozatával szükséges megbírkózni 5.00/5 (100.00%) 1 vote