Gyakori hibák a fogadóknál

Bár a fogadók nagy százalléka elsősorban azért fogad, hogy egy kicsit megfűszerezze a kedvenc csapat párbaja figyelését, vagy bármilyen stratégia nélkül fogad, természetesen olyanokat is találhatunk, akik a szerencsejátékot úgy veszik, mint befektetést egy egyértelmű céllal – profitálni.

Éppen a fogadók, akik stratégiák és tervek nélkül fogadnak, gyakran szeretnének nyereségesek lenni, de olyan hibákat követnek el, amelyek ezt nemengedik. A legalapvetőbb az, hogy úgy fogadnak, hogy nem hattározzák meg a célokat. Függetlenül attól, hogy ezek rövid távúak, vagy hosszú távúak az elkövetkező hónapokra, vagy évekre, tervek és célok nélkül a fogadás nem sikeres. A nyereséges fogadók gyakran a hónap elején, vagy bármilyen szakasz elején meghatározzák, mit akarnak a következő időszakban elérni. És, persze, a célok nem elérhetőek, ha a fogadó nem vezet gondosan nyilvántartást a fogadásokról. Ugyanis akkor csak nagyon nehezen tudhatja meg, hogy milyen gyorsan közeledik, vagy távolodik a kitűzött céljaihoz. A tanács ezért világos, kitűzni a célokat és gondosan vezetni a fogadások nyilvántartását.

A következő nagy hiba, amelyet a fogadók gyakran elkövetnek , a mérkőzések elhanyagolt elemzései, amelyekre fogadni akarnak. Sok ember ugyanis azt gondolja, hogy azember, aki a fogadással keresi a pénzét, tehát hivatásos szerencsejátékos, naponta két órát is keresget az információkat, és azután csak fogad és nyer. De ez valójában nem így működik, és nem is működhet így. Sok beszélgetéssel a szakmai fogadókkal megtudhatja, hogy ez egy teljes munkaidős állást igényel. Igen, ellentétben a klasszikus munkahellyel maguk választhatják ki a munkaidőt, amikor dolgozni akarnak, de ha sikeresek akarnak lennei, rövidebb munkaidővel biztosan ne számítsanak.

Sőt, egy profi fogadó egy interjúban azt mondta, hogy naponta külömböző statisztikáknál és az információk gyűjtögetésével akár 12 órát is eltölt! A mai idők a fogadók számára sokkal jobbak, de egyaránt igényesebbek, mint a múlt idők.  Minden profi csapatnak saját honlapja vanahol közzéteszi a legfrissebb információkat a csapatról, az egyéni sportoknál, mint például a tenisz, gyakorlatilag minden játékosnak van számlája van a szociális hálózatokon, ahol külömböző újdonságokkal és friss hírekkel osztoszkodik, és biztosan még tovább folytathatnánk. És éppen ezek az információk, tehát az információk maguk a játékosoktól, információk a háttérből, nagyon besegíthetnek a választásban a fogadási lehetőségekre. Azonban az adó ezekért az információkért a nagy időigényesség.

A technológiák fellendülése sok lehetőséget hoz magával, amelyeket a fogadók azonban gyakran nem használnak ki. Ez elsősorban a legjobb szorzók keresése a piacon. Sok fogadónak megvan a kedvenc fogadóirodája, és már nem is nézik, valójában mit kínálnak  a konkurrencia. És mint minden más területen, a konkurrencia soha nem alszik. Bár a keresés és fogadás a legjobb szorzókkal igényessebnek tűnhet azért is, mert külömböző fogadóirodáknál szükséges számlát nyitni, a külömbségek a szorzókban néha olyan hatalmasak, hogy mindenképpen megéri néhány fogadóirodát tartalékban hagyni. Közélyük határozottan a William Hill fogadóirodát kell sorolni, mivel ez igen jó szorzókat kínál.

Gyakori hibák a fogadóknál 5.00/5 (100.00%) 1 vote