Alapvető tippek a fogadásra „mindkét csapat gólt szerez” 2. rész

Ahogyan megígértük, folytatjuk a minisorozatunkat a befejező, második résszel, amelyben a kulcsfontosságú tényezők megfontolásáról és a kisebb akkumulált fogadások kipróbálásáról beszélünk. Az első részben arról írtunk, hogy nem kell minden mérkőzésre így fogadni, és hogy hasonlítsa össze a szorzókat az egyes fogadóirodáknál.

Fontolja meg a kulcsfontosságú tényezőket

A fogadás előtt az „mindkét csapat gólt szerez” érdemesmegfontolni minden kulcsfontosságú tényezőt. Ezeket már valaha említettük néhány korábbi cokkben , ezért csak röviden,hogy mire kell vigyázni. A két csapat támadóképes erejére. A két csdapat védelmi képességeire. A jelenlegi formára. A motivációra. Természetesen a játékstílusra. Nem utolsósorban az időjárásra, sérülésekre, a külömbségre az egyes csapatok minőségében, és a motivációra és pszichológiára.

Próbálja ki a kisebb akkumulált fogadásokat

A szorzók az alkalomra „mindkét csapat gólt szerez”, különosen a párbajokban amelyek ismertek a védekező játékukkal, igazán nagyon alacsonyak szoktak lenni. Kisebb akkumulált fogadások ezeket aszorzókat egy kicsit megemelhetik, úgy hogy például 100 forint nyereséghez nem szükséges 1000 forintot fogadni, stb. Kisebb akkumulátor fogadással azért másrészt nem kell túlzásba vinni a dolgokat. Ha ezeket kihasználja, adjon nekik csak egy kis néhány fogadási lehetőséget (macimálisan 3-4-et javasolunk). Az akkumulátoros fogadásokat azonban nem javaslatos mindig fogadni, gyakran elég az egyszerű fogadás. Sok fogadóiroda bónuszokat kínál abban az esetben, ha a szelvényére nagyobb mennyiségű fogadási eseményt helyez el. Ne szokjon rá ezekre a kínálatokra! A fogadásnál az akkumulátor fogadásokra érvényes, hogy minél több fogadási lehetőség van a szelvényen, annál kissebb az esély a nyereményre. Ezek az esélyek ugyanakkor exponenciálisan csökkennek akkor is, ha a szelvényre helyez egy „biztos” tippet a másik mellé.

Fogadás a „mindkét csapat gólt szerez”  lehetőségre – végső összefoglaló

Fogadás a lehetőségre „mindkét csapat gólt szerez” óriási potenciállal rendelkezik. Ha egy alternatívát keres a hagyományos fogadásaihoz, feltétlenül ezt meg kell próbálnia. Csak legyen felkészülve arra, hogy bár az ilyen fogadás nagyon egyszerűnek tűnhet, még itt sem kerülheti el a sok és kemény munkát.

 

 

Alapvető tippek a fogadásra „mindkét csapat gólt szerez” 2. rész 5.00/5 (100.00%) 1 vote