Alapvető tippek a fogadásra „mindkét csapat gólt szerez” 1. rész

Fogadni  a „mindkét csapat gólt szerez” lehetőségre elégé érdekes módszer, hogyan lehet egy kis pénzt keresni. Csak kell tudni néhány elvet és kidolgozni az érzéket arra, hogy mikor ilyen lehetőségre fogadni és mikor nem (vagy ellene fogadni,  tehát arra, hogy NEM szereznek gólt). Ez a cikk, remélem, segít egy kicsit tájékozódni a problematikában és segít  javítani a sikerességét és növelni a profitját. Minden tipp nagyon egyszerű, de nagyon értékes.

Tippek a fogadásra „mindkét csapat gólt szerez”

Ne fogadjon minden mérkőzésre, amely a keze alá kerül, hasonlítsa össze a rendelkezésre álló szorzókat, fontolja meg a kulcsfontosságú tényezőket, próbálja ki a kissebb akkumulált fogadásokat. Nézzük meg ezt a 4 alapvető tippet részletebessen.

Ne fogadjon minden mérkőzésre

A fogadóirodák kínálják a lehetőséget „mindkét csapat gólt szerez”   alapvetően minden foci meccsre. Ne használja ürügyként a fogadásnál minden alkalommal, amely kínálkozik. Hasonlóan, mint más fogadásnál itt is érvényes, hogy csak abban az esetben fogadjon, amikor nagyon jó oka van arra. Az egyszerűség és a magas sikeresség a fogadásokra „mindkét csapat gólt szerez” az embereket gyakran vonzza ahoz, hogy nagyobb mennyiségű meccsre fogadjon, mint valójában kellene. Ez rossz! Ha túl gyakran fog fogadni minden látható ok nélkül, előbb-utóbb pénzt hagy benne. Ha nem töltött elegendő időt a mérkőzés elemzésével és a fogadással, illetve az értékében nem egészen biztos, próbálja ezt megállni és jobb lehetőségre várni. Mindig jobb fogadni csak néhány értékes fogadásra, mint egy csomó átlagosra vagy átlagon aluli tippre.

Hasonlítsa össze a rendelkezésre álló szorzókat

Ez a tipp minden sportfogadásra vonatkozik. A szorzók minden fogadási lehetőségre az egyes fogadóirodáknál jelentősen külömbözhetnek. Az Ön legjobb érdekében van az, hogy fogadjon a legmagasabb kínált szorzóval, ami növeli a profitját. Önnek szintén hihetetlenül unalmasnak tűnik a szorzók osszehasonlítása?  Van itt egy megoldás. Keressen egy összehasonlító weboldalt, amely összehasonlítja a szorzók külömböző értékét  az egyes fogadóirodáknál. Vigyázzon arra, hogy egy olyan fogadóirodát választjon, amely a magyar piacon is elérhetőek.

A sorozatunk következő részében foglalkozunk a kulcsfontosságú tényezők megfontolásával és a kissebb akkumulált fogadások kipróbálásával.

 

Alapvető tippek a fogadásra „mindkét csapat gólt szerez” 1. rész 5.00/5 (100.00%) 2 votes