Blokkolják a fogadóirodák a sikeres fogadók játékszámláját?

Egyre gyakrabban az internetes vitákban, amelyek a sportfogadásról szólnak, jelennek meg a panaszok a fogadóktól, akiknek a fogadóirodájuk lezárta a játékszámláját, annak ellenére, hogy a tippelőnek nem volt tudomása bármilyen szabálysértésről, amellyel összeütközésbe jött volna a szabályokkal.

Határozottan nem lehet beszélni arról, hogy egy mindennapi  praxisról lenne szó, de ennek ellenére előfordul, hogy a fogadóiroda lezárja a játékszámlát. És az egyetlen lehetséges magyarázat az, hogy a tippelő túl sikeres volt, de amit a hivatalos indoklásban nem talál meg. A tény az, ahogyan elterjedtek a technológiák, és a legtöbb fogadás on-line, a fogadóirodák hozzáállása magukhoz a fogadókhoz szigorított. Ezek statisztikákat vezetnek a fogadókról és igyekeznek figyelemmel kisérni a legsikeressebbeket. Ha bekövetkezik a játékszámla lezárása, vagy a maximális lehető fogadott tét korlátozása, legtöbször olyan fogadóirodáknál található ez, amelyek kisebbek. De néhány eset  már be volt jegyezve az igazán jó hírű fogadóirodáknál is.

Hogyan leplezik le a fogadóirodák a sikeres és professzionális fogadókat? Az egyik lehetséges kritérium a  fogadások mennyisége. A professzionális fogadók nagyon jól kiszámítják,  mennyit fogadjonak melyik párbajra, így  a fogadott összegei például így is kinézhetnek, 89862 Ft.-, ez biztosan vonzza a fogadóirodák figyelmét. Továbbá a fogadóiroda hangsújt fektet maga a fogadó tevékenységére. Általánossan ismert szabály, hogy a fogadó a számláján nem tartózkodik túl sokáig, csak leadja a fogadásait és elmegy, esetleg még megnéz néhány érdekességet. Tényleg ritkán kezd egy profi fogadó a vitákba más fogadókkal és a szelvényei nyilványos bemutatása számára szinte teljesen elképzelhetetlen. Továbbá a profi az amatőrtől külömböznek a hosszútávú terveiben, amelyek a fogadással függnek ösze, amivel az is összefügg, hogy csak ritkán használja ki valamelyik bónuszt, amelyeket a fogadóiroda kínál, mert egyszerűen nem fér bele a koncepciójába és a stratégiájába.

Bár ugyan igaz, hogy különösen a kissebb fogadóirodák egyes praktikái nem éppen tisztességesek a felhasználók iránt, a fogadóknak az igazán jó minőségű fogadóirodáknál nem kell félniük. Az egyik a fogadóirodákból, amelyek hosszú távon nagyon jó referenciákkal rendelkezik, például a Bwin. Itt a fogadóknak igazán nem kell félniük, hogy néhány sikeres tipp után le lesz zárva a számlájuk, vagy korlátozva lesz a maximális lehető fogadott összeg.

 

Blokkolják a fogadóirodák a sikeres fogadók játékszámláját? 4.67/5 (93.33%) 3 votes