Emelje a tippjei sikerességét

Minden fogadó már ezt biztosan tapasztalta. Sikertelen, a vesztességek sorozata növekszik, és a tippelő kétségbeesetten keresi a módját, hogyan állítsa ezt meg. A válság pillanataiban segíthet Önnek egy pár bevált jó tanács a tapasztalttabb fogadóktól.

Az első tanács megtalálni az értéket a szorzókban, amelyeket fogad. A szorzók határozzák meg a valószínűséget, hogyan végződik az adott párbaj. Azonban ezt a valószínűséget és ezt követően a szorzót is a fogadóirodák továbítják és számítják ki. Próbálja maga meghatározni, mennyire valószínű az adott mérkőzés eredménye. És ha arra a következtetésre jut, hogy a győzelem lehetősége az adott játékosnál, vagy egségnél magasabb, mint ahogyan ezt a fogadóiroda gondolja, ne féljen fogadást kötni. Éppen ugyanis egy olyan párbajt talált olyan értékkel, amelyre érvényes fogadni. Ismét érvényes az annyiszor emlegetett szabály, hogy minél többet tud meg a párbajról, minél több információ áll rendelkezéséhez, akkor annál könnyebben talál értékes szorzót.

Próbáljon csak „tuti” tippeket fogadni. Ezek olyan párbajok, amelyek elemzése után nem merül fel gyakorlatilag semmi kérdőjel a mérkőzés győztese iránt.  Függetlenül attól, hogy egy kulcsfontosságú játékos sérüléséről, vagy fáradtságról az utazás után van szó, minden egy csapat javára mutat, amely győzelmére fogadunk majd. Egy nagyon gyakori hiba a fogadóknál az, hogy még az információk gyűjtése előtt a párbajról beskatulyázzák, hogy ki nyeri meg az adott párbajt. A jelek, amelyek aztán elvezethetnek ahoz, hogy a mérkőzés nem olyan biztos eredménynel végződhet, mint ahogyan ez első pillantásra látszik, hajlamosak lekicsinyelni, sőt, figyelmen kívül hagyni ezeket, ami egy hatalmas hiba. Minden mérkőzéshez, amelyre fogadni akarunk, felülnézettel kell hozzáállni a fogadónak, tekintet nélkül arra, kinek szurkol, vagy melyik csapatot szereti jobban, vagy melyiket kevésbé. Mégis csak, ha jövedelmezni akarunk a fogadással, a téteket befektetésnek kell nézni.

Utolsónak azt  is meg kell  jegyezni, hogy a fogadók ne támaszkodjanak csak egy fogadóiroda szolgáltatásaira, de inkább több játékszámlájuk is legyen. Az ok, természetesen, egyszerű. Több lehetőségnek is kell lenni, és közülük a legjobbat kiválasztani. Természetesen a szorzók értékéről beszélek. És miért ne kihasználni a gazdag kínálatot, amelyet a fogadóirodák a mai technikai világban kínálnak. A magasabb szorzók ugyan nem garantálják a tippek magasabb sikerességét, de nekik köszönhetően bővítheti a tőkéjétés minimalizálhatja a vesztességeit.

 

Emelje a tippjei sikerességét 4.50/5 (90.00%) 2 votes