Bundesliga 13. köre: Düsseldorf – Mainz, November 30

Labdarúgás, péntek, 2018  November 30, Németország, Bundesliga, 20:30

Pénteken a Bundesliga már a 13. körében jár, Düsseldorf kezdi a kört Mainz csapata ellen hazai pályán. Düsseldorf az utolsó párbajában Herthát vendégelte, a nézők az első félidőben nem láttak gólt, csak egy piros lapot Mittelstadt számláján, aki a második sárga lapja után kénytelen volt elhagyni a pályát a 41. percben. A második félidőben azonnal az 50. percben a házigazda Usami góljával vezetésbe jutott, majd 13 perc múlva már 2:0 volt az állás, amikor Hennings szerzett gólt. A 84. percben Raman már harmadszor okozott örömet a hazai közönségnek. A vendég csapat legalább a 88. percben csökkentette az eredményt Selke góljával 3:1-re, de az utolsó szó mégis a házigazdáé volt, amikor a végső 4:1-re a második góljával Raman javított. Az utolsó párbajában Münchenben a házigazda Bayern már a 20. perecben vezetésben volt 2:0, amikor Sule és Müller szereztek gólokat. A félidőig Lukebakio javított 2:1-re, de a szünet után ismét Bayern volt sikeres 3:1-re. De ezután már csak a vendégek szereztek gólt, a 77. percben másodszor Lukebakio, majd a hosszabbításban ismét Lukebakio a harmadik gólját szerete meg, így a csapatának egy váratlan és fontos pontot szerzett a 3:3 döntetlenért.

Mainz két győzelme után egymás után, amikor Bremen ellen otthon és idegenben Freiburg ellen győztek, Dortmund-al játszottak otthon. Az első félidőben a nézők nem láttak gólt, így az öltözőkbe 0:0 állással mentek a játékosok a szünetben. Az első gól csak a 66. percben esett Alcáter által. De Dortmund nem sokáig örült, mert 4 perc múlva a házigazda Quaison egyenlített 1:1-re. A párbaj döntő gólja a 76. percben esett Mainz kapujába, amikor a végső 1:2-re a vendégek csapatából Pisczek szerzett gólt. Mainz az utolsó 6 párbajában legalább 1 gólt tudott szerezni.

Düsseldorf nagyon öszönözve lesz a teljesítményével Bayern ellen, jó hangulatban játszik majd. A két ellenfél párbajaiban slégé sok gól esik, ha a statisztikákat nézzük, akkor látható, hogy 3-7 gól esik a csapatok párbajaiban, tehát mindkét csapat tud gólt szerezni erősebb ellenfelekkel is. Szerintem mindkét csapat szerez gólt.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok a 888 fogadóirodánál 1,62

 

Rate this post