Bundesliga 20. köre: Nürnberg – Werder Bremen, Február 02

Labdarúgás, szombat, Február 02, Németország, Bundesliga, 15:30

Bremen egy népszerű klub a Bundesligában, biztosan még sokan emlékeznek arra, amikor a Bajnokok Ligáján harcoltak az olyan nevek, mint Klose, Ozil, Frings, Baumann, Diego Fritz, Owomoyela és a társai. De ezek az idők már visszafordíthatatlanul eltűntek, a jelenlegi Bajnokok Ligájára Bremen még távolról sem nem nézhet bele, azonban emelkednek a táblázatban. A jelenlegi 11. hely egy kényelmes helyet jelent a táblázat alsó szintjéhez képest és a kiegyensúlyozott Bundesligán csak 2 pont választja az Európa Kupáktól. A minőség itt azért megvan, bár a csapatnak hiányzik egy jó gólszerző, de ennek ellenére is tudnak gólokat szerezni. A táblázat 7. helyétől alacsonyabban nehezen találunk jobb támadókat. Kruse, Harnik, Eggestein, Bargfrede, Klaasen, Sahin és mások. Ezek a fiúk nem egy rossz csapat, és hiszek benne, hogy a nemrégi győzelmüktől az utolsó előtti Hannover stadionján Bremen ismét sikeres lesz, idegenben egészen sikeresek tudnak lenni.

Nürnberg fulladozik a válságban. A bizonyíték a legrosszabb védelem a bajnokságon, egymás után már 6 liga párbajban szenvedtek vereséget. De a helyzet még nem olyan kritikus. A pótselejtezőre 3 pont hiány és hogy ne essenek ki 4 pont hiány, ezt még nyugalommal utol lehet érni. De van erre Nürnbergnek kádere? Említésre méltó Behrens, majd Vura, Ishak, Margreitter. Szerintem a kádere nem egészen felel meg a Bundesliga paramétereihez, esetleg néhány kevés poszton, és ez látszik az eredményeken. Vigyázat a hazai pályára, itt szerezte Nürnberg a pontjai töbségét. A statisztikai adatokból kiegészítésnek megemlíteném, hogy az utolsó 18. helyen áll a csapat 11 ponttal 2 győzelemért, 5 döntetlenért, 12 vereséget szenvedett öszesen, a gólaránya 16:43, senki sem nem kapott eddig több gólt a német bajnokságon az idei évadban. Otthon 9 pontot szerzett 2 győzelemért és 3 döntetlenért, de itt az utolsó 3 párbaját elveszítette.

Fogadni biztonságosan szeretnék, tehát Bremen győzelmére fogadok döntetlen nélkül, esetleg a gólok számára is lehetne, legalább 1,5 gól azért eshetne a párbajban.

A  mi tippünk: Werder Bremen győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a 888 fogadóirodánál 1,45

 

Bundesliga 20. köre: Nürnberg – Werder Bremen, Február 02 5.00/5 (100.00%) 1 vote