Bundesliga 24. köre: Wolfsburg – Werder Bremen, Március 03

Labdarúgás, vasárnap, Március 03, Németország, Bundesliga, 18:00

A német Bundesliga 24. körében vasárnap késő délután találkoznak Wolfsburg és Werder Bremen csapatai. Bremen még az idén nem ízlelte meg a vereség keserűségét, beleértve a német kupát is, ahol bravúrosan megverte Dortmundot büntetőrúgásokkal. De hozzá kell adni, hogy az év első két hónapjában nagyon kíméletes volt a sors hozzájuk. A hazai mérkőzésen kívül Frankfurt ellen 2:2 döntetlennel és a párbajon kívül Hertha ellen idegenben 1:1 eredménnyel, az ellenfelei inkább a táblázat legaljáról származtak, mint például Hannover, Stuttgart,  Augsburg és Nürnberg, ezek igazán a leggyengébb csapatok, és ezekkel is csak 2 alkalommal szerezték meg a teljes 3 pontot. Nem veszítettek, de győzni csak 2 alkalommal tudtak, így egészen 4 alkalommal szereztek csak 1 pontot. Jelenleg a táblázatban a 9 helyen állnak 6 pont vesztességgel az 5. Wolfsburgra, tehát a vasárnapi riválisára.

Wolfsburg Kupa poziciót szeretne elérni, és ehez nagyon szépen nekiindult. De harcolni egészen a végéig szükséges lesz ennek a csapatnak, mivel a 3. Monchengladbach és a 8. Hoffenheim között csak csupán 9 pont a külömbség. Ez igazán nagyon kiegyensúlypzott verseny és csak 6 Kupa pozició áll rendelkezéshez, mivel azelső kettő majdnem hogy csak biztos Dortmund és Bayern között. Így már csak kettő lesz szétosztva a Bajnokok Ligájába és kettő az Európa Ligába. Térjünk vissza Wolfburghoz, aki az idén nagyon szépen játszik és ezt az eredményei is tanusítják. Ugyan nem volt sikeres Lipcse és Leverkusennel, de azért az utolsó körben győzni tudtak a 3. Monchengladbach stadionján 0:3 eredménnyel és egy azonos győzelemmel verte meg egy körrel ezelőtt otthon Mainzt. Az idén még Hertha stadionján győzött, ami elégé értékes eredmény. Azonban éppen a hazai mérkőzésekben szükséges neki javítani, ahol az ereje a saját rajongói előtt csak a 13. helyen áll a táblázatban csak 4 győzelemmel az idei évadban. Ez nem jó hír tekintettel a vasárnapi mérkőzésre.

Tehát egy kiváló mérkőzés vár a két csapatra, mindketten jó formában vannak, talán több gólt is láthatnánk, mint ahogyan ez szokásos ezeknél a kluboknál. Wolfsburg szerintem nem szenved vereséget.

A  mi tippünk: Werder Bremen győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a 888 fogadóirodánál 1,56

 

Bundesliga 24. köre: Wolfsburg – Werder Bremen, Március 03 5.00/5 (100.00%) 1 vote