Fogadás a gólszerzőre

Nagyon népszerűek és kdveltek manapság a fogadások a gólszerzőkre. Ha a labdarúgásról beszélünk, akkor egy igazán sikeres taktikáról lehetne szó, hogyan jutni profithoz. De itt is külömböző csapdák leselkednek a fogadókra, amelyekre vigyázni kell.

Éppen ezeknek a fogadásoknak a népszerűsége okozta azt, hogy a szorzók a híres gólszerzők megszerzett góljaira gyakran alá vannak becsülve, és majdnem nem éri meg rájuk fogadni. Lionel Messi megszerzett góljaira a spanyol bajnokság verseny párbajaiban csak 1,4-1,6 határokon belül mozognak. Természetesen, az egyik legjobb, sőt, talán a legjobb támadóról a világon van szó, ennek ellenére ez a fogadás sem jár kockázat nélkül, és a szorzó aránylag alacsony. Ezért a fogadásnál a gólszerzőre a labdarúgásban a fogadók inkább a kevésbé ismert játékosokra, vagy olyan játékosokra, akik nem tartoznak az elit támadók közé,  összpontosítsák s figyelmüket.  Természetes akkor az, hogy elsősorban az interneten keresztül fogad, hogy ne legyen szükséges kezelési díjat fizetni.

Ezek is elég gyakran szereznek gólt. Többnyire szakemberekről van szó a szabadrúgásokra, vagy fejesekre, akik a védekezési feladatait teljesítik, de a szögletrúgásoknál ők jelenthetik a fő veszéjt az ellenfél kapujának. A szakemberek a szabadrúgásra, amelyekből nincsen sok, de legalább egy van egy egységben, ezek többnyire kreatív középpályások kiváló rúgótechnikával. A játék folyamán inkább meglepő passzokat várnak el tőlük, mint hosszú sprinteket a tizenhatosba és a gólok megszerzését. És így látják ezt a bukmékerek is, akik vonzó szorzókat írnak ki ezekre a játékosokra. Itt lehet tehát megtalálni azt a rést, amelyet ki lehet használni.

A fogadásnál egy bizonyos csapat gólszerzőjére segíthet az is, ha tudja, hogy az Önnel kiválasztott csapatban van a játékos, aki elsőként lehet kiválasztva a büntetőrúgás végrehajtásához. Itt is többnyire kreatív játékosokról van szó, akikre tetsző szorzókat írnak ki, mivel kiváló technikájuk van. De a védők is tudnak ezekben a vizekben sikeresen vadászni, Például a 2011/2012 szezonban a londoni Arsenalban Mikel Arteta volt az első kiválasztott a büntetőrúgásokra. Ez a védőjátékos az adott szezonban a büntetőkben nyolc alkalommal volt sikeres, ami öszesen harmincöt párbajban is nyereséget jelent, mert a szorzók erre a játékosra 4,00 értéktől magasabak voltak. A Bet365 fogadóiroda ezekre a játékosokra nagyon tiszteséges szorzókat kínál, így nagy kár lenne nem kipróbálni ezt a stratégiát.

De gólszerző olyan játékos is lehet, aki nem rendelkezik kiváló rúgótechnikával, sem gyikos ösztönnel az ellenfél közelében. A magas védők, akik normál helyzetben csak keverik a vizet az ellenfél közelében, ezek is egy nagyon vonzó áru, mert a szorzó a megszerzett góljaikra néha igazán óriásiak, és a standard helyzetekből,  amelyek lehetővé teszik ezeknek a játékosoknak gólt szerezni, a párbaj folyamán több is van. A helyesen kiválasztott játékosokkal tisztességes nyereséget lehet elérni. Példaként a végén Thomas Vermaelen védő példáját tudjuk megmutatni, aki az említett 2011/2012 szezonban Arsenal mezében 29 párbajban hat gólt szerzett. Az átlagos szorzók ennél a védőnél a gól megszerzésére 9,5 érték körül mozogtak.

Fogadás a gólszerzőre 5.00/5 (100.00%) 2 votes