Fogadás a szezon végén? Óvatosan!

Mint az egyik legfontosabb jellemzője a választásban, hogy mire fogadunk, arra kell figyelni, hogy az adott párbaj a szezon melyik szakaszában játszódik. Mert éppen az évfolyam végén látható a legtöbb meglepő eredmény és hihetetlen történet. Mire tehát vigyázni a fogadásnál a szezon végén?

Az évfolyam vége kOzeledik, és minden változik. Az egységek, amelyek még nemrégen bővelkedtek a tevékenységeiben, most elbújtak a pálya saját felén és kíméletlenül védik a döntetlent is. Egy meglehetősen gyakori látvány, mely a hitetlenkedő fogadóknak kínálkozik a mérkőzés folyamán az évfolyam végén. Éppen ez az egyik az elemekből, amelyet szükséges felfedni korábban, ahogyan a párbajra fogadunk. Mit is figyelnek ezzel az egységek? Valójában attól függ a játékosok motivációja és ennek következtében a teljes játékuk. Ha a papíron gyengébb csapat, amely a szezon eleje előtt valahová a táblázat kozepére lett volna sorolva, egész évben szép és hatékony labdarúgást mutat be gátlások nélkül, akkor a pillanat súlya lekotheti a lábait. Az egységek, amelyeket nem tartják favoritnak, és a kiváló játékuknak koszönhetően az év folyamán feldolgozzák magukat a harcokig például a jövő évi európai kupákért, ezeknek a szezon végén már hiányozhat az egyfajta játékosság és vakmerőség, mert rádöbbenhetnek, hogy most már van mit elveszíteni. Ha nem bátorkodik közvetlen ezekre a csapatokra fogadni, akkor ajánlott fogadni legalább a kevesebb gólra, amelyek az ilyen mérkőzésekben a szezon végén szokásossak. Hogy így fogadni interneten keresztül szükséges, ahol nincs kezelési díj, természetesen nem is kell említeni.

Ha az egyik csapat nem rendelkezik elegendő motivációval és az évfolyam végén kifejezéstelen teljesítményeket nyújt, a másik egységet, ellenkezőleg , semmi sem köti le, ézért jobban játszhatnak. Jobban, mint valaha szükség van a fogadás kozben a szezon végén bekapcsolni a pszichológiát és egyfajta előrelátást, hogy mi is történhet a játékosok gondolataiban. Az egységek, amelyek az egész évfolyamot nyomás alatt játszák, felrepulhetnek abban a pillanatban, amikor megszabadulnak a nyomástól, például a bizonyosság megszerzése után, hogy nem csökkennek az alacsonyabb versenybe. Erre is tehát figyelni kell, mivel egy ilyen csapat azután kiegyensújzott párbajokat tud játszani sokkal erősebb ellenfelekkel is.

Szükséges figyelni például az egységek felállítását is. Az évfolyam végén az edző, akinek már nincs miért igyekezni, hagyja pihenni a sztárjait, éd teret kínál a tartaléknak. Emellett a fogadóirodák ilyan párbajokra tisztességes szorzókkal csábítanak, és nem egy fogadó hagyja magát elcsábítani. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a tartalék játékosok a párbajt nem akarják majd csak úgy átsétálgatni, ők is szeretnének a legjobb fényben bemutatkozni, hogy például a jövő évfolyamban több lehetőséghez jussanak. Így aztán a döntés minden fogadón marad, hogy jobb-e a sztár játékos motiváció nélkül, vagy a nagyon motivált ígéretes fiatal tehetség, aki az egész mérkőzésben gürcöl. Fogadás az évfolyam végén sok nehézségez hoz magával és néha szinte lehetetlen felismerni időben minden információt a csapat felállításáról és minden más elemről. Különösen akkor, ha ezekeből az elemekől még sokkal több van, mint ami le van írva ebben a cikkben.

 

Fogadás a szezon végén? Óvatosan! 5.00/5 (100.00%) 1 vote