Hogyan fogadni a labdarúgásra a szezon kezdete előtt 4. rész

Bet365 Croatia

A minisorozatunk következő, már a 4. részében visszatérünk egy ponthoz, amelyet még az első részben említettünk meg. Ez egy tevékenység, amelyet a szezon eleje előtt szukséges megtenni.

Fogadások az előkészítő mérkőzésekre

Fogadás a szezon előtti baráti mérkőzésekre olyan lehet, mint a séta az aknamezőn. Sok fogadó teljesen elkerüli ezeket és mi teljes mértékben tisztában vagyunk vele, hogy miért van ez így. A barátságos mérkőzésekhez általában nincs elegendő szükséges történelmi adat. Nem is beszélve arról a tényről, hogy a barátságos találkozókban gyakran jönnek teljesen váratlan eredmények. Másrést, ezek a párbajok is néha sok fogadási lehetőséget kínálnak. Ahoz, hogy ezeket megtalálja, figyelmet kell fordítani a felméréseknek. Nem javasoljuk, hogy ezeknek a lehetőségeknek sok időt szenteljen. Sem nem javasoljuk, hogy nagyban fogadjon ezekre. Fogadások az előkészítő párbajokra inkább érdekes kiegészítés és főként, ha a „forrásnál” van. Nézzük meg tehát az általános elveket a fogadásnál a barátságos mérkőzéseknél.

A fogadásnál a barátságos mérkőzésekre figyelembe kellene venni a következő tényezőket: Az ok, amiért a mérkőzést játszák, a motiváció, és a szabályok.

Az ok, amiért a mérkőzést játszák

Barátságos mérkőzéseket külömböző okokból játszanak. Néha tisztán kereskedelmi okok ezek, vagy ellenkezően, jótékonysági okokból. Ez lehet egy új klub embléma bevezetése, vagy egy szórakoztató meccs, amelyben pénzt gyűjtenek egy fogyatékos kislánynak. Másrészt azonban a klub a párbajban igyekezhet próbálgatni egy új játékstílust. Általában érvényes, hogy minél korábban játszák a párbajt ( az előző szezon végétől), annál inkább van szó egy kereskedelmi párbajról és ellenkezőleg, minél később játszák a párbajt (az előző szezon végétől), vagy ha úgy akarja, minél közelebb lesz az új szezon kezdetéhez a párbaj időpontja, annál nagyobb a játékosok motivációja és annál várhatóabbak az eredmények. Tehát ha szeretne fogadni a szezon előtti párbajokra, kezdje velük csak néhány héttel az új szezon előtt.

A motivációkról és a szabályokról a sorozatunk utolsó részében teszünk említést együtt egy kis összefoglalóval.

 

Hogyan fogadni a labdarúgásra a szezon kezdete előtt 4. rész 5.00/5 (100.00%) 1 vote