Hogyan fogadni a labdarúgásra a szezon kezdete előtt 1. rész

Bet365 Croatia

A minisorozatunk első részében szeretném megmutatni, hogy akkor sem nem unatkozik a szorgalmas fogadó, aki komolyan veszi a dolgot, ha éppen nem tud fogadni a kedvelt bajnokságaira, mert ezek szünetet tartanak. Lehetséges, hogy a nyár népszerű, de a foci rajongók nem nagyon szeretik. Miért? Mert a legtöbb labdarúgó ligát nyáron nem játszák, a szurkolók tehát néhány hétig az örömei nélkül maradnak. Egyes években nemzetközi versenyek vannak rendezve, amelyek a liga labdarúgás hiányát általában egészen jó helyettesítik, de más években a nyarak egészen szárazak. Sok labdarúgó tippelő a szezon végén ugyanúgy érzi magát beleértve a szabadidős tippelőket is – hiányzik nekik a sok fogadási  lehetőség és az izgalom, amelyet ennél a tevékenykedésnél átélnek. Lehet valami mást is csinálni, mint csak várakozni a következő szezon kezdetére? A  válasz IGEN.

Az ügyes fogadó kihasználja a szezon végét az előző eredmények elemzésére és felismeri a közelgő lehetőségeket. Egy hasznos tevékenységről van szó, amit önnek is el kellene végezni – legalább is abban az esetben, ha a fogadást komolyan veszi. Éppen az elemzés a szezon eleje előtt, esetleg az új lehetőségek keresése és a sikeres stratégiák kidolgozása általában nagyon hasznosak az eredmények miatt. Foglaljuk össze, mi mindent lehet csinálni a szezon kezdete előtt.

Felmérés és elemzés a szezon előtt

A szezon előtti időszak tökéletes alkalmat ad önnek, hogy komoly felmérést és elemzést végezzen. Tekintettel ahoz, hogy ebben az időszakban nem várható sok mérkőzés, amellyel foglalkozni akarna, a megtakarított időt a tanulmányokra lehet felhasználni és a felkészülésre a következő szezonra.  Lehet, hogy ez nem olyan szórakoztató, mint figyelni a mérkőzést, de megígérhetjük, hogy ez a munka eredményt hoz.

Mit kellene áttanulmányozni a szezon előtt?

Az eredményeket és teljesítményeket az előző szezonban. Az Ön fogadási jegyzeteit. Az átlépéseket. A változásokat az edzői és menedzser posztokon. A következő szezonra való sorsolást (a párbajok sorrendjét). Nézzük meg közelebről az egyes pontokat a sorozatunk második részében.

 

Hogyan fogadni a labdarúgásra a szezon kezdete előtt 1. rész 5.00/5 (100.00%) 1 vote