Hogyan válasszuk ki a megfelelő fogadóirodát?

Ha a fogadást inkább szórakozásnak veszi, mint lehetőségnek pénzt keresni, valószínűleg az első fogadóirdát válassza, amelyet meglát. Azonban a tippelők, akik a fogadást igazán komolyan veszik, azok a fogadóirodát , ahol a tippeket fogják benyújtani, biztosan alaposan átgondolják. A mai cikkben megmutassuk, milyen mutatókra kell fogyelni a fogadóiroda kiválasztásánál.

Inetrnetes oldalak

Az idő megy előre, és a legtöbb fogadó már az interneten keresztül köti meg a fogadásait. Ezért nagyon fontos megtudni, még mielőtt regisztrál, hogy mennyire áttekintő internetes oldalai vannak az adott fogadóirodának. Hogy könnyen orientálja magát, vagy sem, és kőnnyen megtalálja a párbajt, amelyre fogadni akar, vagy nem. Továbbá, mennyire hitelesek a weboldalak az Ön számára, ez is szerepet játszik. Természetesen komolyan kell venni a többi felhasználó értékekéseit. Ezek is megsúghatják, hogy jó-e éppen ide behelyezni a pénzét. Nagyon áttekintő környezetet számos fogadóiroda kínál, köztük például a 10Bet is.

Felhasználói támogatás

Sok fogadó a felhasználói támodatásal csak akkor találkozik, amikor igazán valamilyen probléma jön. De ez rossz. Állapítja meg, milyen minőségűa felhasználói támogatás az adott fogadóirodánál még azelőtt, mielőtt jelentkezik a probléma. Ez a felmérés minden bizonnyal nem vesz igénybe sok időt, és a problémák esetében Önt megvédik a felesleges problémáktól és kellemetlen meglepetésektől.

A szorzók értéke

Egy nagyon fontos mutató, amelyet gyakran elsőként tanulmányoznak. Ez természetesen értelmetlenség számlát nyitni egy olyan fogadóirodánál, amely ellentétben a konkurrenciával, alacsonyabb szorzókat kínál. Bár például csak ha századokról van szó, ezek az értékek idővel felhalmozódnak, és Ön a fogadóiroda rosz választása miatt, egy csomó pénzt veszíthet. Persze, itt is javasoljuk figyelmesen elolvasni a regisztrált felhasználók értékeléseit, és mindent összehasonlítani a konkurrens fogadóirodákkal.

Bónuszok

Ma a legtöbb fogadóiroda üdvözlő bónuszt kínál. Néhány ilyen fogadóirodánál a kezdő bónusz , vagy fogadás kockázat nélkül, akár 10 000 Ft.- is lehet. Tehát itt is szükséges nyomozni, melyik fogadóiroda nagyvonalú ebben a szempontban. És természetesen, ne csak az üdvözlő bónuszról legyen szó. Egyes fogadóirodák az egész év folyamán olyan promóciókat rendeznek, amelyeknél a bónuszokon szép pénzhez lehet jutni. Nagyon jó  ajánlat ebben a tekintetben például az Unibet bónusz.

Fogadási határok

Ha csak néhány forintot készül fogadni a hétvégi párbajokra az európai  labdarúgó bajnokságain, akkor ez a pont Önre nem vonatkozik. Azonban, ha azt tervezi, hoyg több tízezret fog fogadni, akkor állapítja meg előre, milyenek a határértékek az adott fogadóirodánál. Ismét így elkerülhet kellemetlen megôepetéseket,  ha a fogadóiroda nem fogja akarni elismerni a fogadását a határérték túllépése miatt.

Rate this post