Labdarúgás fogadás útmutató: A hazai pálya előnyei az európai ligákban a 2016/17 szezonban

Ebben a cikkben bemutatjuk a sttisztikákat a hazai pálya előnyeivel az egyes európai ligákban Úgy, mint a múlt cikkekben, most is a statisztiki táblázat keresését a kedves olvasó ügyességére hagyom. Nem ismétlem meg zt sem, hoogy ezek a statisztikák nem változnak nagyon az egyes ligákban. Hogyan dolgozni a hazai pálya statisztikák tábláztával? A hazai pálya előnye nagy szerepet játszik, bármilyen módon is hat a csapatokra. Ha a hazai pálya előnye magas, minden fogadásnál a vendég csapatra kétszer kellene átgondolnia, hogy a feltételek és a kínált szorzó igazán megérik-e ezt. Másrészt a fogadásnál a ligákra a hazai pálya nagy előnyei  nélkül a fogdásait öszpontosíthatja elsősorban az adott csapatok erejére. A hazai pályák előnyeihez vannak hozzáigazítva maguk a szorzók is – ha nem két aránlag kiegyensúlyzott csapatról van szó, nagyon valószinű, hogy alacsonyabb szorzó éppen a hazai csapatra lesz. Néhány trükk is a hazai pálya előnyeihez kapcsolódik, nézzünk meg kettőt belőlük, a legérdekesebbeket.

A hazai pálya előnye és a fogadás a házigazdára, kivétellel a TOP 3 csapatra

Egy egyszerű segédeszköz a kezdő fogadó számára. Válasszon egy ligát a hazai pálya nagy előnyével. A statisztikákban ezután keresse ki a legsikeresebb hazai csapatot a TOP 3 kivételével (például az osztrák bajnokságon a múlt szezonban ez Altach volt, aki 18 hazai párbajban a számlájára 10 győzelmet és 4döntetlent szerzett és csak 4 alkalommal szenvedett vereséget) és ezután fogadjon a győzelmére, vagy hogy nem szenved vereséget hazai pályán a verseny egész ideje alatt. Nevezetessen ez a csapat a múlt szezonban a vakon fogadással a hazai győzelemre egészen érdekes profitot produkált. De vigyázz, például az első görög liga play-off-jában a hazai pálya előnye teljesen eltűnt.

A hazai pálya előnye és a fogadás a gólokra

Még ennél is érdekesebb a bajnokágon élőben fogadni, ahol a hazai pálya nagy előnye megvan, a gólok számára. Egy ilyen esetben egy olyan párbajt keres, ahol két olyan csapat találkozik, amelyek az átlagos gólok száma  táblázatábana a tetején tartózkodnak. Egyaránt igaznak kellene lenni, hogy a házigazda a táblázatban alacsonyabb helyen van, mint a vendég csapat (mondjuk legalább 3-5 hellyel). Ezekben a párbajokban gyakran fordulhat elő, hogy a gyengébb csapatnak sikerülhet gólt szerezni hála a hazai pálya előnyének, míg az erősebb csapat a jobb minőségének hála tud gólt szerezni. Összevéve a 2,5 over-ról lenne szó, de gyakran előfordul a 3,5., 4,5, sőt, , az 5,5 gól over is.

A hazai pálya előnye az európai ligákban – összefoglaló

A hazai pálya előnyei a nagy európai ligákban tekintettel a nagyon jó minőségeihez, amelyeket a csapatok elérik, és a kissebb távolságokhoz, amelyeket a csapatoknak le kell küzdenie, nem olyan érezhetőek. De ezekben a ligákban is a hazai pálya előnyei megjátszák a jelentős szerepüket, és ezeket mindig tiszteletben kellene tartania.

read more: www.sk-bonus.com/bet365