Ön milyen típusú fogadó?

Az épített fogadóirodákat, vagy internetes fogadást manapság a fogadók ezrei használják. De valaha elgondolkodott azon, hogy a fogadók melyik kategóriájába tartozik éppen Ön? A mai cikkben mutatunk néhány példát, hogy hogyan viselkednek és fogadnak a szerencsejátékosok, és ez szerint könnyen meg lehet határozni melyik kategóriába tartozik.

A  szakemberek

Elsőként egy olyan csoportotmutatok be, amelybe leginkább mindenki akarna tartozni, de sajnos nem mindenkinek vannak meg az alapfeltételei, hogy ide bejussonak. A profeszionális szerencsejátékosok főként egy, vagy legfeljebb két versenyre öszpontosítonak, amelyekben teljes áttekintése van minden újdonságról. Ezzel az információs fölénnyel, sokszor a bukmékereken túl, a tippeket nagyon óvatosan választják ki, és többnyire jövedelmeznek. Ehez a csoporthoz nem könnyű tartozni, és ahogyan már ezt sokszor meg volt írva, ha valaki profeszionális fogadó akar lenni, határozottan egy full-time munkáról van szó., tehát egy teljes munkaidő állásról, gykorlatilag azonos időigénnyel, mint a klasszikus munkánál. Emellett a profeszionális szerencsejátékos nem fogad  az érzelmek hatása alatt, a téteket úgy veszi, mint befektetést, nem pedig mint szórakozást. Hajlandóak több órát naponta tölteni az információk keresésével, majd ezek alapján fogadni. Továbbá mivel csak egy, vagy két bajnokságra specializálódtak, nagyon türelmesnek kell nekik lenni,  mivel a párbajokat a versenyeken, amelyeket figyelnek, nem játszák minden nap, de csak töbnyire a hétvégeken.

Statisztikusok

Ez a fajta fogadó is nagyon érdekes és gyakran maguk a fogadók azt gondolják, hogy az első csoportba tartoznak. Azonban az elemzésük középpontjában csak a számszerű statisztikákra öszpontosulnak, és figyelmen kívül hagyják az emberi tényezőt, amely sokszor döntő lehet. Ebben a csoportban is található természetesen jövedelmező fogadó, de nem olyan mennyiségben, mint a profeszionális fogadóknál. Nem ritkán fordul elő ebben a csoportban a fogadás a részeredményekre, mint az első félidő, harmad, vagy szet  győztesére, mert támogatást ezekhez a fogadásokhoz a statisztikákban találják meg. Éppen ezekért a lehetőségekért lehet igénybe venni a Bet365 fogadóiroda szolgáltatásait. Ennek a csoportnak talán csak azt lehet javasolni, hogy jobban nézzenek az emberi tényezőre és a statisztikák keresésén kívül keressenek konkrét információkat magukról a játékosokról is.

Élvhajhászok

Ennek a csoportnak hosszú távon sikeres és jövedelmező fogadói minimum van. A  fogadók elsősorban olyan párbajokra fogadnak, amelyeket a tévében látnak, és ők csak látványosabbá akarják tenni a sportesemény figyelését. A fogadás előtt nem kerül sor mélyebb elemzésre és elsősorban a saját preferenciájuk szerint fogadnak (vonzalom bizonyos klubok, vagy játékosok iránt), vagy a közvélemény szerint. De nem hibáztathatjuk őket ezért. Ez a fajta fogadó általában nem is számít azzal, hogy fogadással pénzt keressen, így a gyalori veszteség nem is annyira baj, mint más fogadóknak, akik egy másik kategóriába tartoznak.

Gamblerek

Ez a csoport a legveszélyesebb fogadók. Általában fogad és túl sokat kockáztat, majdnem soha nem tartja be a fogadás aranyszabáját ( csak annyi pénzzel fogadj, amennyit elveszíthetsz). Gyakran az érzelmek hatása alatt fogadnak, ezt lehet is látni a tippjeiken. Ezeknek a fogadóknak csak két lehetősége van. Vagy öntudatra ébred, hogy amit csinálnak az rossz,  és megpróbálnak változtatni a fogadásuk stílusán, vagy egy hatalmas pénzügyi válságban végeznek, ahonnan nagyon nehéz vissza jutni.

Ön milyen típusú fogadó? 5.00/5 (100.00%) 1 vote