Premier League 12. köre: Newcastle – Bournemouth, November 10

Labdarúgás, szombat, 2018  November 10, Anglia, Premier League, 16:00

Kevesen várták, hogy Bournemouth a szezon kezdetén olyan nagyszerű lesz. Tulajdonképpen, már 11 kör van mögöttünk, tehát már közelebb vagyunk a szezon feléhez, mint az elejéhez. És Bournemouth még mindig jól áll, mivel 11 párbajban 6 győzelmet és 2 döntetlent szerzett, 3 vereséget szenvedett. Utoljára Manchester United ellen, de aki figyelte ezt a mérkőzést, az tudja, hogy egy jó adag balszerencséje volt a házigazdának, teljesen nem megérdemelt vereséggel. Bournemouthnak sok-sok nagy esélye volt az első félidőben és maga Mourinjo bevallotta, hogy a legszerencsésebb menedzer a világon, mivel a csapata már a félidő után 3: 0 vesztességgel játszahott volna. Azonban a híres csapatok gyakran azért is sikeresek, mert magukhoz tudják hajlítani a szerencsét.  De nem valami varázs pálcával, de azzal, hogy hatékonyabbak és a legmegfelelőbb és legszükségesebb pillanatban tudnak ütni az ellenfelükre. Pontosan ez sikerült Rashford góljával a 92. percben, így Manchester  United 2:1 győzelmet szereztek.

Newcastle az utolsó 11. körben végre győzelmet szerzett, ez volt az első győzelmük ebben  aszezonban. Eddig igazán szörnyűek voltak. Igen, volt nekik néhány aránylag szoros párbajuk olyan kiemelt csapatokkal, mint Chelsea, vagy Arsenal, de minden alkalommal ez vereség volt, 5 hazai párbaj, 5 vereség. Csak a hatodik párbajuk otthon hozott győzelmet. De otthon egészében negatív gólaránya van 4:9, teljes gólaránya 7:14. Azonban a csapatnak hiányzik a szükséges minőség, de elsősorban a pontosabb és jobb minőségű befejezések. A lövések gyakoriságában is nagy külömbség van a 2 csapat között az első 11 körben. Bournemouth lövései száma 138, Newcastle lövéseiből 108 volt. Ebből a kapura Bournemouth 51 alkalommal, Newcastle 34 alkalommal.

Newcastle végre a 11. körben győzött, de Watfordnak az első félidőben 2 ígéretes esélye volt, de ezeket azonban nem használta ki, és egyértelműen ez volt a szezon egyik legkevésbé sikeres párbaja. Newcastle egyetlen játékosa, aki ebben a szezonban eddig 2 gólt szerzettJoselu, ez is tanúskodik a támadási minőségekről a csapatnál. Ezért fogadni megéri Bournemouth győzelmére döntetlen nélkül, mivel a bukmékerek elégé értékes szorzókat írtak ki.

A  mi tippünk: Bournemouth győzelme  döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a 888 fogadóirodánál 1,82

 

Rate this post