Premier League 20. köre: Manchester United – Bournemouth, December 30

Labdarúgás, vasárnap, 2018  December 30, Anglia, Premier League, 17:30

Manchester United az edző cseréje után egészen más csapat. A vezetőségnek karácsony előtt befejeződött a türelmessége és a szégyenes vereség után Liverpool stadionján José Mourinhot lecserélték. United rajongóinak a töbsége végre ellazult, és azt mondotta, hogy végre. Manchester United egyáltalán nem játszott vonzó labdarúgást már hosszabb ideje és Morinho nem csak az eredményeivel, hanem a játékával is csalódást okozott. Tehát azzal, hogy milyen módon játszott a csapata a vezetése alatt. A papíron gyenge ellenfelekkel is a csapat Mourinho vezetése alatt inkább csak kevésbé vonzó labdarúgást játszott, ez túl óvatos volt. Az idei évadban csak az idő kérdése volt, hogy olyan ellenfelek ellen, mint Liverpool, Tottenham, vagy Manchester City, mikor mutatkozik a védelem lyukas része és így az ellenfél ezt kihasználja. Az  edző helyére ideiglenesen Ole Gunnar Solskjaer érkezett, a klub legendája. Az újságíróknak azt állítja, hogy Manchester United vérében van a támadás és az 1. gól után nagy az étvágya a további gólokra. Az új edzővel még csak 2 párbajt játszott a csapat, de ezek győzelmek voltak, Cardiffban 5:1, majd a hazai 3:1 győzelme Huddersfield ellen, amikor a házigazda a gólt csak a végén kapta.

Ellenkezőleg, Bournemouth egy nagyon sikeres bevezetés után, amikor a TOP 6 helyet támadta meg, az utolsó 10 verseny mérkőzésből 8-at elveszített, egyet a Kupán, a többit a bajnokságon. Idegenben a nagy győzelme után Fulhamban 0:3 már csak a nagy nyomorúság. Az utolsó 5 párbaját idegenben elveszítette, egyet a kupán Chelsea stadionján 1:0, de másképen 4 esetben legalább 2 gólt kaptak. Anagy csapatok közül idegenben csak City és Chelsea ellen játszottak, minden alkalommal vereség volt 1 gólkülömbséggel a végeredmény.

A statisztikák szerint kisebb csapatok télen több problémával harcolnak, mint a nagyobb csapatok, nagyon igényes ez az időszak a zsúfolt naptáruk miatt sok párbajjal, és a kisebb csapatok kádere nem engedi a játékosok cserélését, így a legénységük fáradtabb. Ezért is egyértelműen United győzelmére fogadok. A bátrabbak a hendikepet is fogadhatják.

A  mi tippünk: Everton győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a 888 fogadóirodánál 1,42

 

Rate this post