Expekt

Az Expekt fogadóiroda a BetClic Everest Group társasághoz tartozik, úgy, mint a BetClic és a Bet-at-home fogadóirodák is. Mindegyik fogadóiroda függetlenül működik egymástól. A BetClic Everest Group cég az Expekt fogadóirodát 100 millió euróért vásárolta meg.

Az Expekt fogadóiroda online sportfogadást, kaszinót, pókert és virtuális játékokat szolgáltat. Több, mint 2 000 fogadási lehetőséget kínál hetente, ez az egyik legátfogóbb kínálat a világon. A fogadások kínálata közé tartoznak a hagyományos és a speciális sportfogadások is. A kaszínóban megtalálhatók a legismertebb és a legkedveltebb szerencsejátékok, amelyeket csak szórakozásból, vagy valódi pénzért lehet játszani. Szintén részt vehet külömböző versenyeken is.

Az Expekt fogadóirodával a hagyományos fogadásokon kívül a labdarúgásban a félidőre, félidőben / végeredmény, a pontos eredmény, Európai handicap, a félidő pontos eredménye, több / kevesebb, az első megszerzett gól ideje, az első félidő gólja, a hazai, vagy a vendég csapat szerez gólt, vagy mindkét csapat gólt szerez.

A teniszben pedig választani lehet külömböző fogadásokból, mint a játékok teljes száma, páros/páratlan, ki nyeri meg az első szettet, vagy a pontos eredmény a szettekben. Jégkorong mérkőzések, baseball, motorkerékpárok, kosárlabda, ökölvívás, harcművészetek, különböző speciális fogadások és még sok mást találhat az expekt.com weboldalain. Az Expekt játék szelvényein állandót lehet választani, illetve bankert, és ezekhez különböző fogadási kombinációkat, mint 2/3, trixie, patent, stb.

Az Expekt bukmékernél egészen 50 € -ig lehet bónuszhoz jutni az első befizetés után, ami egy 100% bónusz! Ez egy úgynevezett ingyen fogadás, amikor a fogadóiroda viseli az leső sikertelen fogadás terhét. Ez azt jelenti, hogy ha elveszíti az első fogadását, akkor a fogadóiroda vissza adja a tétet a számlájára. A minimális befizetett összeg a bónusz elismeréséhez 10 €.

Az Expekt fogadóiroda mobil változata elérhető a mobile.expekt.com oldalain.

A be és kifizetések VISA Electron, VISA ,vagy MasterCard hitelkártyákkal lehetségesek. A legalacsonyabb befizetési összeg 10 €˘, a maximális 30 000 €. A befizetési díj 2 %, de 100€ felett ez díjmentes. Az elektronikus pénztárcák, mint a NETELLER és a Skrill (Moneybookers) díjmentesek, ahol a minimum 10 €, maximum 10 000 €. Paysafecard és Ukash előfizetett kártyák szintén díjmentesek, ahol a minimális összeg 10 € és a maximális 1 000 €. A banki átutalások ingyenesek. A pénz kifizetése a számlájáról hasonló módon lehetséges, mint a befizetése. Általában ez 2 -5 munka napig eltarthat.

Sajnos, az Expekt.com weboldalai magyarul nem állnak rendelkezésre.

Expekt 5.00/5 (100.00%) 2 votes