Fogadás a jégkorongra

Bár az európai jégkorong bajnokságok jelenleg szünetelnek és a játékosai pihennek az új szezon előtt, nézzük meg, milyen dolgokra szükséges vigyázni a fogadásnál erre a sportra.

A jégkorong az egyik leggyorsabb  kollektív sport, és éppen a fogadók számára is a fogadásnál a jégkorongra a legfontosabb a gyorsaság. Összehasonlítva a labdarúgó bajnokságokkal a jégkorong bajnokságok atsokkal gyakrabban játszák, akár három  fordulót egy hét alatt is. Ezért nincs túl sok idő, és az információkat,  amelyek befolyásolhatják a mérkőzés végeredményét, fel kell mérni, és azonnal kihasználni. Éppen ez a pont valószínűleg a legfontosabb. Az összegyűjtött információk gyors értékelése és azok későbbi felhasználása. Az európai jégkorong bajnokság csapatai túlnyomó tőbsége saját internetes honlappal rendelkezikahol külömböző híreket tesznek közzé. A fogadásnál a jégkorongra fontos ismerni ezeket a honlapokat, és nagyon figyelmesen áttanulmányozni a közzétett informásiókat. Az egység kulcsfontosságú játékosa sérüléséről ugyanis csak néhány órával a párbaj előtt értesülhet, de ennek a hatása a végeredményre óriási lehet. Ebben az esetben egészen biztosan megéri fogadni közvetlenül a mérkőzés során, tehát élő fogadással.

Egy másik fontos szempont a játékosok fáradtsága. Néha úgy tűnik, hogy a játékosok a szezon során nem csinálnak  semmi mást, csak ülnek az autóbuszban, vagy repülőben, vagy mérkőzést játszanak. Éppen a pihenés ideje egy igényes szezon során fontod tényező, amelyet figyelni kell. Milyen távolságot kell a csapanak átutazni, hogy a  párbaj színhelyére jusson? Az utolsó párbaját otthon játszotta, így nem volt szüksége sehová sem utazni, és több ideje jutott a regenerálásra, mint az érkező ellenfélnek? A játékosok a nemzeti csapatban töltötték a feladatait, ami szintén erőbe kerülhettek? Minden ilyen kérdésre válaszolni kell tudni azelőtt, mielőtt fogadni akarok  a kiválasztott csapatra. Nem utolsósorban nagy szerepet játszik, hogy milyen erős háttere van az egységnek a saját jégpályáján, és milyen viharos a közönsége. Az otthoni környezet  semmivé válhat, ha a párbajt félüres csarnokban játszák csak a bámészkodó rajongókkal. Érdekes szorzókat kínál a vendég csapatokra például a Winmasters fogadóiroda.

A szezon hosszú, és az egész szezon idején abszolút lehetetlen azonos formát megtartani. Az egységeknek vannak gyengébb időszakai, amikor nem sikeresek,  vagy ellenkezőleg, időszakai, amikor látszólag verhetetlenek. A forma, és a csapat hangulata, amely az eredményektől függ, egy másik tulajdonság, amely figyelmet érdemel. Különösen a sorozatok győzelmek nélkül jelentős hatással lehetnek a játékosok önbizalmukra néhány hétig s, és ebben az időszakban határozottan nem ajánlatos ilyen egységekre fogadni, még ha bár minőségileg rosszabb ellenféllel is játszanak. Fogadás a jégkorongra a fogadók köreiben nagyon népszerű, mert nem kell várni egész hétig  a játéknapra, mint a labdarúgásban. De a gyakrabb mérkőzések adója az igényesebb megszerzése az információknak, és ezek gyors fehasználása, ezért a fogadás a jégkorongra igényesebb, mert el kell kerülni a gyakori hibákat.

Fogadás a jégkorongra 5.00/5 (100.00%) 1 vote