Minden tippértékesítő csaló?

Az elmúlt néhány évben nagyon elterjedt a sport tippek értékesítíse a profiktól. A profik szót mindenki a belátása szerint idézőjelbe teheti. De miért nem minden ilyen értékesítő nem csaló?

Az első dolog, amely biztosan minden fogadót, de akár csak az egyszerű embereket is megdőbbent, a tény, hogy tulajdonképpen egy sikeres fogadó, aki profinak hívja magát, miért kínálja a tippjeit? Miért nem fogad velük nagy pénzért és nem hagyja meg ezeket magának? Erre a látszólag nehéz kérdésre tulajdonképpen nagyon egyszerű a válasz. Ők ezt csinálják, vagy bizonyos esetekben szeretnék csinálni, de nem lehetséges nekik. Hosszú távon sikeres és jövedelmező fogadó semmiképpen nem menekül el a fogadóirodák szemei elől és elsősorban kis fogadóirodák, amelyeknek még nincsen meg a hírnevük, igyekeznek  egy ilyen játékost eliminálni. Néha elég brutális módon, amikor egyszerűen blokkolják a számláját, amelyhez az adott személy már nem tud jelentkezni, vagy csak az adott fogadónak adnak egy határt, mennyit fogadhat maximálisan. Mondanom sem kell, hogy ezek a határértékek nevetségesen alacsonyak és lényegében nincsen értelme fogadni.

És egy ilyen sikeres tippelő tehát keresi a módját, hogyan értékesítje a jó minőségű tippjeit. Az első lehetőségnek kínálja magát eladni ezeket a tippeket. De azonban annak köszönhetően, hogy az internet el van ársztva ilyen szolgáltatásokkal, igazán nagyon nehéz megkülömböztetni, hogy tényleg egy profi fogadóról van szó, vagy csak egy csalóról.

Amire ezekben az esetekben a legjobban kell vigyázni, az adott fogadó tippjei torténelmére. Gyakran előfordul, hogy törli a történelmét, hogy a tippjei hibátlanul nézzenek ki.  Ha ezt a fajta tevékenységet valakinél megállapít, biztos lehet benne, hogy valójában nem egy profiról van szó.  Továbbá meg kell állapítani, hogy az értékesítő néhány ingyenes tippet is kínál, amelyekhez ingyenesen is hozzá lehet férni, és milyen a sikeressége ezeknek a tippeknek. Ha jó, akkor biztosan nem kell félni fizetni neki a VIP tippekért.

Nagyon fontos a fogadók világában a gyorsaság. Ezért ellenőrizze, hogy mennyi idővel a párbaj elkezdése előtt fogja önnek a tippjeit elküldeni és hogyan. Ugyanis nagyon szép kapni helyes tippet szép szorzóval, de ha csak néhány pillanattal a mérkőzés elkezdése előtt fér hozzá, hiábavaló lesz ez az Ön számára. A profi fogadók , akik a tippjeiket eladják, sajnos a nagyszámú csalók miatt ebben az ágazatban, szinte üldözve vannak, de az az igazság, hogy igazi szakembereket is találhatunk itt, csak nagyobb erőfeszítést kell fejleszteni a keresésükhez.

 

Minden tippértékesítő csaló? 5.00/5 (100.00%) 1 vote