Tanácsok, hogyan kell fogadni teniszre élőben

Mint a többi sportban, a tenisznek is megvannak a fogadási szabályai. Bár nem általánosan érvényesek minden párbajnál és minden esetben, de sokat azért érdemes megemlíteni. Nézzünk meg tehát néhány tanácsot, hogyan fogadni a teniszre élőben.

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a grandslamok első körei nem kínálnak túl sok lehetőséget, mint ami a legmagasabb rangú játékosokat illeti a pályán. A valószínűsége, hogy győzni fognak, magas, és ennek felelnek meg tehát a nagyon alacsony szorzók is, amelyek nem kínálnak értéket. Azonban a live fogadásnál közvetlen a párbaj során lehet néhány lehetőséget találni. Az első fogadni , hogy minden gameban áttöri a favorit játékos az ellenfél adogatásait. Érthetően minden game-ben, amikor a párbaj outsidere fog adogatni. A statisztikusok kiszámították, hogy Serena Williams a grandslam versenyek első négy körében megtörte az ellenfelét átlagban egészen 17 alkalommal. Hasonlóan áll a férfi világ top játékosa Novak Djokovič. Ezen túlmenően a szorzók elég csábítóak, nem kevés esetben  közelednek a 2,00 értékig és néha ezt az értéket meg is haladják.

A másik tanács egy kicsit összefügg az elsővel, tehát a hittel, hogy a magasabban lévő játékos a párbaját megnyeri. Néha előfordul, hogy a favorit vereséget szenved, és az alábecsült ellenfele az adogatását elveszi. Ebben az esetben a szorzók villám gyorsan fel repülnek és itt egy tisztességes lehetőség ezt kihasználni. Különösen, ha ez a helyzet már a szet elején történik, mivel a favoritnak annál több lehetősége van vissza szerezni az adogatást és megnyerni a szettet. Éppen a fogadás a szettre, vagy párbajra egy elveszített adogatás után a második tanács, amellyel sok fogadó igazodik, és ez hasznot hoz nekik. Ugyanakkor jöhet egy sorozat vereség, amellyel meg kell bírkózni.

Ismét tanuljunk a statisztikusoktól, akik azt állítják, és természetesen, statisztikailag támogatva van az állításuk, hogy a legfontosabb game a szettben a hetedik. Ez szokott lenni a legkiegyensújzottabb és leghosszabb, a statisztikusok szerint éppen ebben a game-ben nagyon gyakran vezet egységig. Fogadás az egységre a hetedik game-ben érdekes és matematikailag támogatott lehetőség, amelyet ki lehet használni. A következő tanács a játékosok fizikai méreteivel függ össze. Sokan igazodnak a szabállyal, hogy minél magasabb a hőség a pályán és minél több időt szükséges ott tölteni a magas játékosoknak (Raonič, Isner, Karlovič), annál valószínűbb, hogy vereséget szenvednek. Az emkített játékosok a játékukat az adogatásra építik, de az ötödik szettben magas hőmérsékletben nagyon gyorsan fogynak az erők, és az első képesség, amely ilyen körülmények között romlanak ez éppen az adogatás. Ezeknek a játékosoknak nem olyan jó minőségű a játékuk az alapvonaltól, hogy könnyen vissza szerezzék az elveszített adogatást, és a vereség lehetősége itt igazán nagyon magas. Biztosan nem is kell említeni, hogy erre a fajta fogadásra is lehet találni nagyon szép szorzókat, például a Winmasters fogadóirodánál.

more info: www.xaposta.com

 

Tanácsok, hogyan kell fogadni teniszre élőben 5.00/5 (100.00%) 1 vote